Måndag igen.

Oj vad vi hade det trevligt hos Susanne igår, barnen badade i över en timme tillsammans de fikade och lekte, vi vuxna fikade drack kaffe, pratade och hade det allmänt trevligt.
Fick jättefina gardiner av Susanne och en massa jättefina kläder till lilla Maya och så det allra viktigaste trevligt sällskap :) ett stort TACK.
Så skönt att bara åka iväg ibland och bara vara, ha trevligt och umgås.
Strax är det dags för dagis vi är fortfarande snoriga men Jennifer får gå iallafall då hon vill och jag ser att hon orkar med det är precis som vanligt bara att hon är lite snorig, Julia hon har redan åkt till skolan nu börjar det på allvar, tre dagar i veckan så går hon till kvart i två nu Mån, Tis, Ons jättebra för mig då Jennifer slutar två dessa dagar hade inte kunnat bli bättre.
Nä alla är klara här så ska väl ta på ytterkläderna och röra oss till dagis, hej hej.


Åka.

Tidig morgon här hemma de små var uppe med tuppen, underbart att vakna av en skrikande Jennifer som ropar klar från badrummet :)
Idag känns det bättre i kropp och hals allt har övergått till snor och tung i huvudet men det är bättre än ont i kroppen osv, så idag ska vi göra vårt efterlängtade besök till familjen Sideborg ska bli skoj att umgås som familjer idag.
Vi väntar nu på att lillan ska vakna och att pappsen är blir klar i duschen sedan så beger vi oss ut på roadtrip är en liten bit att åka, kul att åka nån annan väg än alla de vanliga så man får se nått nytt.
Jennifer är toppen nöjd att hon ska få åka till sin kompis Moa det gillar hon, speciellt nu då hon fått vara hemma på grund av förkylningen hon tjatar på dagis även på helgerna :)
Nu är Maya vaken så ska gå och ta upp henne och byta blöja och mysa lite innan det är dags så hej hej.


Lördag.

Då var det Lördag eftermiddag och jag har ont i hals och kroppen som bara den, förstod att jag skulle åka på denna förkylning känner mig alldeles färdig :( men brudarna är piggare iallafall.
Maten är äten och disken borta så nu sitter tjejerna och myser, kikar tv med sitt Lördagsgodis, själv ska jag snart gå och sätta mig med dom och invänta att hjärta kommer hem, han är och kikar till båten då det blåser som attan.
Julia och Jennifer åkte iväg med Julias farfar förut på nån slags marknad, under tiden tog jag mig i kragen och storstädade små tjejernas rum så nu är det ordning och reda igen så skönt.
Mä nog för idag efter tjejerna lagt sig så ska vi se film och jag ska bara vila så kanske man är pigg till imorgon så hej hej och trevlig helg.


Mycket piggare.

Tjejerna är mycket piggare idag ingen feber, bättre aptit och mindre snor så de har facktiskt fått gå ut idag.
Hjärtat har kommit hem, men sover då han jobbat hela dagen och natten.
Vi drog iväg ett tag inhandlade ett par grövre gympaskor till Maya rosa fanns inga röda som jag ville så det skulle passa med pop höstoverallen får gå iallafall.
Vi var in på zoo med så det fick titta på alla djur, kaninerna är poppis :) så nu är de ganska nöjda barn, den lilla fick ta en power napp och de större är ute och leker jag fixar middag.
Efter maten blir det badning och tv mys så nu ska jag fortsätta, trevlig helg allihopa.
Hej, hej.

Trötter.

Trött som attan, Jennifer väckte mig halv sex dock så har de båda sovit hela natten trots feber och snor så man får väl vara glad iallafall.
Sover illa annars då jag är själv men extra då det är sjuka :( hoppas på pigga barn snart.
Julia har precis åkt till skolan och hon är hur pigg som helst skönt det iallafall, ingen mer snor nu tack :)
Får se vad som blir gjort idag då, mannen kommer väl hem också skulle jag tro annars är det skumt, ska iallafall ta och klä oss snart och ta reda på tvätten som jag stökade med igår, finns ju alltid ´saker att göra ihemmet bara man vill, eller?
Big b skulle eventuellt komma förbi och fika med efter körlektion får se om han dyker upp då.
Nä svamlar bara en massa känns det som så ska sluta skriva nu.
 hej hej hörs sedan.

Kvällen.

Prinsessorna är forfarande sjuka och nu med feber , badade och nattade är de alla tre sedan klockan sju Jennifer va så slut att hon somnade i vår säng, stackars liten.
Julia är iallafall pigg och alert men det kommer väl där med och hos mig med säkert, åt Tacos till middag idag bigb kom och åt han med trevlig med lite sällskap :)
Ska ta och lägga mig nu är skittrött god natt.
Älskar dig hjärtat?

Sjuklingar.

Ännu mer less, nu har jag två sjuklingar Jennifer och Maya tok förkylda så himla trist de har vaknat om vartannat hela natten så typiskt då man är själv :(
Igår så hade vi främmande av storasyster min hon plockade lite svartvinbär ute i regnet sedan fikade vi tillsammans med Julias farfar  som igentligen skulle passa de små då vi skulle på lektion men den ställdes in då regnet bara öste ner så det blir eventuellt på Lördag istället.
Idag skulle vi till min nära vän Susanne på middag så barnen skulle få ses och vi men ställde in det då barnen blev så snoriga, sorry Susanne hade verkligen sett fram i mot att ses hos dig så jäkla typiskt :(
Är himla trött idag känner jag men skulle tro att det vänder till pigghet igen (övertrött)
Lycka till idag big b kommer nog att gå bra för dig, mycket som verkar göra det nu så ett stort lycka till igen och ring då du e klar.
Nä ska gå och slö mysa med sjukligarna framför tvn i vår säng nu då de är påklädda och morgonplockningen är klar hej,hej.

Less.

Är himla less nu,  jag och tjejerna blir  ensamma igen i ett par dagar så himla skittråkigt rent ut sagt, Andreas måste jobba långt , långt bort :( lär ju få ställa in ridlektionen idag då.
Gick bra för Julia att rida igår iallafall så det släpper väl kanske nu då efter hon for av så trist då de kommit långt och får ett sånt här bakslag, bara att ta nya tag :)
Ja visst bigb vet jag hur de känns att bli sviken av en vän det suger rejält även om det nu inte var på exakt samma vis så känns det förjävligt, men allt löser sig det vet du :)
Julias öra verkar bättre iallafall vi droppar och droppar.
Lillan sover nu och de andra är på skola och dagis så själv ska jag göra ett ryck då jag knappt hann göra nått igår då allt rörde ihop sig, tänkte passa på nu så jag kan va med barnen och busa sedan.
Hej, hej.


Sjukhuset.

Har vi varit på idag då Julias opererade öra började att blöda sedan övergick det i såsig sårvätska mm och lite ömt så till vårdcentralen for vi , blev en akutremiss direkt upp till sjukhuset till öron. Där konstaterade dom att trummhinnan såg fin ut men att det var rejält kleggigt men röret satt kvar och de kunde inte se orsak till varför detta skett.Utan dom gjorde rent med sug och vi fick droppar utskrivet som ska tas i en vecka 3 ggr dagen och blir det värre var det bara att ringa öron direkt ingen vc så de va bra sedan återbesök med hörselkontroll om tre veckor som tur är inte allmänn tillståndet påverkad med feber eller annat.
Hemma igen plockade vi undan har lagat middagen klar så efter vi ätit far jag och Julia till stallet och de små får ha pappa tid.
Så till Storebror grattis till att solen börjar att skina över dig igen, måste kännas otroligt bra allt kommer att ordna sig det fixar sig alltid.
Jennifer och Julia bygger tågbana nu så jag ska roa lillan lite så hej hej.

Älskar my love!

Främmande.

Har vi haft av Susanne och hela hennes familj, supertrevligt måste jag säga kul att få främmande på vardagar med.
Barnen har kommit hem allt har gått toppen Jennifer fick komma hem en timme tidigare idag då vi skulle få besök, hon blev inte nöjd men när hon fick höra att Moa skulle komma blev det en helt annan ton :) roliga de är.
Hjärtat kommer hem sent idag trist men bara att acceptera ibland är för en god sak sedan så ska vi åka ner till Wii paketet från hm har kommit wieeee vad spännande hoppas allt passar bara.
Nu så ska jag ta och röja här för andra gången idag och fixa till lite mat så hej hej igen.

Tillbaka till vardagen.

Nu är det vardag igen Julia börjar skolan idag och Jennifer är på dagis, pappan i familjen jobbar så nu är det bara jag och lillan hemma och hon har somnat.
Idag hade jag tänkt göra en hel del nytta innan ett , men det blev sånt fint väder så får se om vi passar på att gå ut i stället och göra nytta sedan.
Träffade några mammor efter jag lämnat idag som bor här i närheten denna skola har så mycke konstiga grejor för sig, de har stora krav på barnen och då menar jag stora men inga på sig själva mycket märkligt, jaja förklarar mera sedan.
Vi ska nog ansöka om att Jennifer ska gå på deltid på dagis snart fick det bekräftat idag så ska väl kika lite på det då.
Nä ska det bli nå gjort kan jag inte sitta här så hej hej.

Shopping!!!

Idag har det varit en trist dag regn och bara mera regn skittråkigt :( men var i väg och shoppade lite blev lite nya strumpor och höststövlar till mig sedan igår fick Julia en fleece till ridningen ett nytt spö, grästygel och lite annat.
I övrigt har vi bara haft en mysig familjedag lillan börjar att bli sjuk också tror vi.
Nä nu är det dags för annat trevlig kväll.

Fredag.

Då var det fredag igen gårdagen blev det inge hööks eller birsta åkte direkt till syster, fick en liten kik på super söta Nova med. Gick jättebra med Meja hon och Jennifer leker otroligt bra tillsammans de lekte ute, inne och badade en lång stund tillsammans hemma runt sju tiden.
Idag har vi plockat/ städat undan en hel del och räkningarna är betalda för denna månad så nu är det snart dags för lunch och de äldre tjejerna tjafsar hela tiden idag vet inte om de är trötta kanske, trist iallafall.
Hade tänkt att vi ska till hööks idag iallafall ; rida och stallet, Julia ska smörja träns och göra ren sadeln idag med, måste ju också göras :)
Inte bara det roliga ska man göra de ska känna på lite och lära sig att ta ansvar.
nä ska ta reda på barnen så hej.

Ingen sovmorgon.

Ack så jag bedrog mig, trodde jag skulle få sovmorgon men icke san icke Jennifer är uppe med tuppen :( ja ja inte mycket att göra så här är det ju att ha barn.
Ska passa fasters lilla Meja idag blev bara hon så vi åker ut till andra faster och myser där, funderar nu på att göra oss klara ringa bigbrother och höra om vi ska ta lunch på ikea så åker vi ut dit till öppning på det viset hinner vi kika runt lite innan vi ska äta sedan kan vi åka ut direkt till syster efteråt.
Trött som en björn i ide är jag sitter och halvvilar vid bordet med en kopp kaffe är helt kaffe beroende så ska fortsätta med det ett tag till.

Ridit.

Jag och Julia åkte och red idag hon var spänd som en fjäder ska fixa grästyglar till Tolle nu så ska det ordna sig, han va riktigt hingstig idag men det gick iallafall tog en mysig skogtur tillbaka till hagen.
Nu är det snart dags för sängen här ska ju upp imorgon och iiväg funderar på en sväng till Hööks med se om vi hittar nå helskodda ridbyxor.
Hämtade ut paketet idag jättefina grejor både till Julia och Jennifer och allt passade perfekt.
Nä nu så får det vara bra för idag.
Natti natt.

Kul!

Tror du att vi har ja hade grissäkrat hela hemmet men ack kom hem och hela köket hade Simson roat sig med bara att ställa sig och städa och skura så himla omöjlig ska gå ut och bygga en hage till honom, kan vara så snäll men inte när man ska vara inne själv inte.
Jag, Julia och Maya åkte ut till syrran idag hann träffa hjärtat mitt en snabbis innan också kärlek i massor till han, hjälpte henne att sätta upp en duschstång och klippte henne med då hon hade råkat ut för en incendet med locktången ha ha ha en lång historie, sedan åt vi tacos trevligt va det iallafall.
Nu är vi hemma igen har hämta Jennifer på dagis, hon stormtrivs att  vara tillbaka på dagis, nu leker de ska ta och kirra lite mellis nu då och väcka lillan som somnade i bilen.
Just det Maya har lärt sig två nya ord Andreas och gris :) mammas lilla hjärta börjar bli stor nu.
Får se om Julia och jag hinner med stallet sedan, imorgon blir det full rulle ska ut till syster igen och eventuellt passa Måns och Meja fasters små guldklimpar.
Fika va det ja.

Rara.

Fast det är så tidigt och ögonen känns tunga som bowlingklot så kan man inte låta bli att skratta Jennifer tog fram sina finskor som hon vuxit ur och provade dem och till hennes stora besvikelse var de ju för små och då kom denna kommentar i ledsam röst, Men mamma jag tror jag blivit vuxen! När jag sa varför tror du det? då svarar hon mig att skorna är för små och att det är för att hon ätit så mycket mat .
Ha ha de är bra roliga låter kanske inte så kul när man skriver det men med minen, ansiktsuttryckeet  och tonen på rösten, hon tog skorna och gav dem till lillasyster som älskar allas skor :) Det var dagens kommentar det .
Fy vad kallt det är ute då bara sju plus :( solen lyser iallafall vi hoppas på värme längra fram på dagen står i valet om vi ska åka direkt efter dagis och rida eller senare i eftermiddag det löser sig nog vilket som.
Wieee idag kan jag hämta ett av paketen, efter fyra på posten ska bli kul hoppas allt passar bara, hm paketet lär inte komma förrän till veckan så ska väl iväg till birsta nån dag också Julia måste ha gympaskor till skolan.
Gud vad jag pladdrar klockan är ju typ 06:40 så nu ska jag fortsätta dricka kaffe istället för sitta här.
Have a nice day!

Love my family.

We are back.

Hemma igen är vi, ätit lunch så nu myser vi och slöar efter allt jobb i stallet och ridning Julia ramlade av idag för första gången i full galopp men det gick bra blev mest rädd och arg Tolle är lite busig han , men även de bästa ramlar av svårt för Julia att förstå men så är det och bara att träna hårdare som Julias tränare sa
det hon lärt sig på denna korta tid lär man sig på ett och halvt år på ridskola och då kan man få lite bakslag med, jaja  bara att rida vidare men hon klev iallafall upp på direkten och det är huvudsaken :)
Som man säger när man trillat av hundra ggr kan man rida.
En timmen kvar nu tills vi ska hämta prinzessan från dagis får se hur det gått varit ledig länge nu ju, tror inte det varit nå problem sedan ska vi hem och äta mellis och göra nytta innan my love kommer så nu ska jag passa på att dricka kaffe så hej, hej.


Hallå alla trötta.

Fy så trött Jennifer är uppe med tuppen nu för tiden men som sagt det är dagis för henne idag och allt e packat och klart och märkt, Vi andra åker nog direkt till stallet så är vi hemma till lunch sedan så ska ju hon hämtas klockan två igen om inget annat inträffar.
Laddar för fasters småttingar gör jag inte är nog inga problem det kommer att gå fint är inte det minsta orolig, kanske starta ett litet dagis :) vad sägs vill du ha plats storebror.
Nä dags klä oss bye.


Tillbaka.

Hemma igen efter parken uppskattades hårt av barnen de har grävt, gungat, åkt rutschkana och mycket mera, lägger ut bilder på detta senare.
Efter vi varit i parken så for vi till grillen för en lite sen mellis, varmkorv med bröd och festis, vi satt oss ute solen  kikade fram också, efteråt åkte vi till ica och handlade lite mjölk , träffade Jennifers dagisfröken himla surr om den här svininfluensan och all förberedskap för den inte nån som haft den ännu iallafall , från och med imorgon börjar Jennifer på dagis igen hon längtar så får packa väska ikväll då :)
Nä nu ska jag ta en kopp kaffe innan det är dags att laga middag hjärtat kommer hem snart också ska nog baka en ckokladkaka till oss lite senare med grädde till mums.

Parken.

Nu så är lunchen äten undanplockad och diskad, märks på Jennifer att hon va vaken tidigt grinig som värst mot allt och alla nu får se om det lugnar ned sig hade tänkt att vi ska åka och leka i parken då kanske det blir lite gladare humör, kul för dem att leka där det finns andra saker än hemma till exempel har de ingen rutschkana hemma så de brukar var en stor hit.
Vädret är lite bättre va jätte soligt förut men några mörka moln har dragit in hoppas på att det inte blir nå regn då vet jag inte alls vad vi ska hitta på.

Tidigt, tidigt!!!!!!

Fy vilken tidig morgon det blev här hemma idag Jennifer vaknade innan sju mer död än levande är man men bara att pallra sig upp, ska inte gnälla  då jag sov till tio igår man hinner ju med så mycket mer när man är uppe i tid.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag är inget toppen väder heller mulet och kallt men utgång blir det av nån form alla barn behöver luft och vuxna, Jennifer blir hemma idag iallafall hon ville gå på utflykt till skogen och hälsa på trollen, livlig fantasi kanske :)
Ibland så blir man fundersam på olika människor tänker ej nämna namn men om man gjort fel själv är det väl inte den människan som ska vara sur och grinig snacka om dålig attityd, inte för att jag vill ha nått med personen i fråga att göra men ändå mycket fult beeteende bara och det var av en slump jag upptäckte detta också konstigt hur människor kan vara.
Nä nu så ska jag fortsättta njuta av min kopp kaffe.

Shopping på birsta.

Japp dagen började med myspys hemma med hela familjen alla tog det lungt då det är så tråkigt väder regn blää för det.
Julia och jag for iväg till birsta runt ett tiden blev en massa byxor, leggings, tunikor och och tröjor till henne inför skolstarten, inhandlade en jacka, mössa, kjol och strumpor till Jennifer sedan har jag beställt kläder som kommer till veckan till alla tjejerna. Inget till mig idag fick ju igår:) kan inte säga att jag behöver nått heller men mycket jag skulle vilja ha inför hösten men små brudarna först.
Hemma igen åt vi middag och alla nya kläder provades och allt passade perfekt, besök har vi också  en nära vän till familjen som nu surrar med hjärtat.
Allt är undanplockat och barnen har lagt sedan ca en timme tillbaka så det är bara att slappa blir nog ett Sopranos avsnitt ikväll :) ganska såld på den serien nu.
Eventuellt ska Jennifer på dagis imorgon hon längtar tillbaka i massor så får se hur det blir vilket som hoppas vi på bättre väder nog härifrån idag see you tomorrow.


En sån dag.

vilken lång dag klev upp tidigt, gjorde oss klara för att åka på marknaden Maya fick vara hemma med Julias farfar hon har ju inget utbyte än av att åka dit så bara jobbigt för henne i värmen sagt och gjort.
Tjejerna har åkt karusell vilket dom tyckte va toppen roligt, de handlade godis, drog lotter, vann gosedjur, ballonger  mm. Själv så investerade jag i en skinnjacka, så storebror nu är de bara skorna kvar:)
Maya fick en nalle en leksak, strumpor och små små foppa skor så söta,blev lite rullrån med, mer än så blev det inte fanns inte så där jätte överdrivet med grejor men mysigt att gå iallafall det är ju en årlig tradition som vi åker på år efter år.
Väl hemma igen fikade vi och åt middag sedan drog Julia och jag iväg på ridlektion, nu är det en vecka sedan hon red och det kändes, märktes av men nu sköter hon det mesta med skötsel själv osv.
 Stor tjejerna tittar tv och lillan har lagt sig så snart är det kväll och dags för mys misstänker att det blir sopranos i soffan :)
Vad morgondagen bjuder på har jag inte en aning om vi får se vad som händer och sker.

Städning.

Hoppade att rida nu på dagen kanske åker i eftermiddag efter noggrannt övervägande så har jag satt igång med städning kan inte vänta på en regning dag det måste göras så nu har jag snart torkat klart köket körde igång med lite lister och så där ,allt blir så äckligt på sommaren då man mest är ute blir det lite gjort av grovgörat inne.
Stackars barnen är mer än uttråkad då mamma städar men man måste och imorgon blir det ¨så roligt för dom vi ska ju på Selånger marknad så de får tillbaka denna trista dag.
Maya har precis somnat blev sen sovning idag då hon sov så länge tror klockan var kvart i tio då hon vaknade :) så rar tänk om de andra sov så länge snacka om lyx.
Snart kommer hjärtat hem också två en halv timme ungefär, kanske man e klar med städningen då, så man kan göra nå skoj men då kan jag ju inte sitta här och slöa förstås back to work.
Hej hej så länge.

God morgon.

Idag har tjejerna i familjen tagit sovmorgon Jennifer vaknade vid sju och la sig med mig och mös framför tvn till halv nio, Julia har precis kommit ner och lilla Maya sover än och jag sitter här och njuter av en kopp kaffe och mina två tjejer som sitter mitt imot och nynnar lite och grejar med bokmärken så sött, de är så snäll med varandra just nu.
Glömde att  ställa in matlådan igår jädrans, vad ska vi nu äta till lunch? Blir till att kika frysen och laga till nått då hade tänkt de skulle gå fort idag om vi skulle iväg, funderar på om vi ska åka till stallet Julia  vill träffa Tolle och rida sedan är det bra om hon tränar lite idag då hon har lektion imorgon och Jennifer tycker om att åka dit mycket att leka med där.
Tack bigbrother för att du tycker vi är allt en familj ska vara och en dag snart så kommer du att ha det du med, måste bara ha lite tålamod även om det är jobbigt att ha det. Du betyder mycket för oss och alla dina barn med tvivla aldrig och glöm inte det.
Längtar tills my love kommer hem så trist utan han även om jag har tre fina tjejer.

hallå.

Igår hade vi skit kul och allt gick fint med Jennifer och Maya for ut till hamnstugan och fikade hela gänget härligt må jag säga.
Idag kom Jennifer hem med Susanne och hennes man trött va hon men höll igång till halv sju ikväll, hälsade på hjärtat på jobbet sedan vidare till Njurunda och hämta Julia så nu är hon äntligen hemma sessan , hem och lagade middag det blev nuggets,ris och sås gott.
Nu sover alla de tre och jag har vikt en jättetvätt och ändrat lite i garderober mm, my love for på macken och handla är sugen på choklad jag.
Gud så glad jag är för din skull storebror äntligen skiner solen och i framtiden så ska vår relation vara lika bra som nu oavsett tycker jag även om vi har våra duster så går de över lika snabbt:)
Nä tillbaka till rensning och tvätten innan det är dags för duschen och sängen.
Älskar dig Andreas av hela mitt hjärta.

Hemma dag.

Idag så har vi varit hemma hela dagen jag och tjejerna sedan kom Susanne och hennes man däredter brorsan och hans kompis fikat pratat och haft det allmänt trevligt.
Jennifer drog iväg med Susanne och ska sova där inatt och leka med kompis Moa så får se hur det går om man måste hämta men hon känner dem v'l borde inte vara nå problem, Susanne är toppen med de små.
Lilla Maya tar just nu en power nap och jag väntar på hjärtat mitt fick fin present av honom igår en konstglas lampa jättefin tack tack. Eventuellt så ska vi ut med brorsan och Jannice mm och åka cykel en sväng skitkul ju, Maya ska få vara med farmor ett tag, en riktig toppen tjej är Jannice tycker hon är super härlig att umgås med som storebror sa brudar i lyxförpackning. haha.
Nu så är det dags för mig att plocka i köket och invänta my love så see ya.

Stan.

Har vi varit på idag dock inget shoopat utan vi strosade lite och Jennifer har ridit på varenda drake i hela stan snart :) käkade lunch hela familjen tillsammans med en god vän trevligt.
Hemma igen så hade Simpson rymt tur man har bra och snälla grannar som håller utkik ibland men nu är han hemma och sover den lilla busen.
Ätit middag plockat undan, haft besök av bigbrother och nu har  minstingen  lagt sig, mellan kikar tv och stor är hos sin pappa så tyst här nu,  ska strax gå och mysa med Jennifer en stund innan det är dags för tandborste och sängen.
Hjärtat mitt är ute och kikar affärer, han kommer väl strax då allt stänger om en stund. Just det Maya fick en fin ny röd stol idag till bilen mycket fin storebror kom med den , kommer nog bli perfekt i våran bil som också  är röd så klart :)
Stackars stackars tänker på dig storebror och kommer att göra allt för att hjälpa till så himla tråkigt det här men snart kommer solen håll ut och hör av dig om de är nått.
Oj vilket inlägg detta blev då nä ska mysa nu så hej, hej.

Älskar alla mina.

Så kul.

Igår hade vi så kul familjen ut i båt till strand bad och sol till och med storebror badade ha ha, tyvärr var inte Julia med då hon åker husbil med farmor så få se när hon kommer hem.
När vi kom hem så började det att ösa ner regn och inte lite heller sedan drog åskan in ,tur vi hann hem iallafall :)
När alla lämnat vårat hem så hade vi myskväll hjärtat mitt som är den absolut bästa offrade sig att åka iväg till birsta i spöregnet för att inhandla Sopranos boxar, i normala fall köper vi dem på Onsdagar med Aftonbladet men nu va det så spännande att vi köpte två hela säsonger sjukt att man kan bli med beroende av film/ serie men mysigt och varmt va det i soffan medan det öste ner regn utanför.
Idag vet jag inte vad som sker har ingen bil idag tråkigt kanske ska ta och göra lite nytta här hemma  och självklart  gå ut och leka med barnen dock ingen prommis då vagnen är i bilen :(
Tjejer i lyxförpackning självklart är vi det bigbrother, finns bara några få exemplar av dem  ni är varmt välkomna att komma ut simpan väntar han med.

Älskar dig av hela mitt hjärta Andreas tack för att du finns.

Hej hopp.

Oj vad vi hade det trevligt igår åkte mc runt ön med hjärtat, storebror och han kompis Jannice jättekul så nu är ny kläderna och hjälm invigda. 
 Satt riktigt bra på storebrors cykel med och tack själv till honom måste vi göra om massor av fler ggr.
Hemma igen så myste vi och kikade film.
Idag klev vi upp  duschade åkte in på stan och åt lunch och mjukglass mysigt i värmen och sedan vidare och hämtade tjejerna det hade gått jättebra sovit som stockar båda två kändes så bra i mamma hjärtat.
 Skönt att ha dom hemma igen liv i luckan som vanligt kommer bli jobbigt den dagen de är stora och utflyttade så himla tyst.
Idag skulle vi ha ätit middag med syskonbarnent ,hans tjej och lill bebisen men de ställde in trist:( så vi åt hemma sedan åkte vi ut till laxodlingen med barnen och de fick se både säl och fisk kul för dem då det blir så nära inpå, åkte vidare till nära bekanta där mannen i huset fyllde år så fika och bus med alla andra barn  badade med där och Jennifer ville absolut inte åka hem som vanligt rolig de är.
Hemma så hoppade de små i säng och vi har plockat undan och grejat, laddar för myskväll i soffan med en massa gott så bye for this time.

Ensamma.

Är precis vad jag och hjärtat ska vara tills imorgon runt ett tiden tjejerna ska sova borta, första gången för Maya så vi får se hur det går.
Har myst med barnen hela förmiddagen duschat och grejat och  nu är jag hemma igen efter att lämnat av dom hos moster ingen av dom sa ett pip då jag for så hoppas allt går bra nu då:)
Får se vad vi ska hitta på då äta iallafall är hungrig nu, fick ena båten såld idag också bra,bra kan ju inte ha två stora båtar en som bara står på land och kostar pengar finns ingen mening med det.
Till storebror jag vill inte ha några broddar :) glöm inte skorna nu då vi träffas nästa gång:)
Nä nu så ska jag ta och klura lite på vad vi ska ta och hitta på så bye bye för nu då.

Vilken härlig dag.

Oj vilken fin dag sol och värme hela dagen så skönt, gårdagen var lugn  var till svärmor och tog en fika sedan kom storebror med sin kompis och visade upp nya motorcykel fin va den satt jättebra bak med.
Julia och jag va på ridlektion å vad det går fort framåt nu galopperar hon för glatta livet och rider bommar på marken kul, kul.
Idag så segade vi hela morgonen sov länge med sedan kom Susanne ut, blev inställt igår så fikade pratade strunt osv, blev sedan bestämt att små tjejerna åkte med pappa och bada och Julia, jag och Susanne åkte till stallet så Julia fick rida det hon tränade igår, efter vi varit där så drog Julia och jag iväg på Ikea och  inhandlade strumpor och en tröja till Andreas och ett par jeans till mig så när vi kom hem hade Andreas fixat middagen ugnsstekt korv med mos jättegott och det tackar vi för, du e bäst A och jag älskar dig.
Nu då har man plockat undan, tjejerna har duschat och Julia for till farfar så nu sover de små och jag har hängt tvätt nu ska jag ta och mysa till det i soffan med mitt hjärta och se på sopranos så god natt alla där ute hörs imorron.

Im back.

Nu så ska jag skärpa till mig med att skriva här i bloggen, uppdaterar inte om föregående tid blir sånt jääääte inlägg då.
Kan Ju iallafall säga att det inte kom nån bebis då jag gjorde förra inlägget men nu har den lille kommit den 2/8- 2009 kom hon den vackraste lilla prinzessa, lilla Nova 3330G 49 cm ett stort jätte Grattis ni har gjort ett toppen jobb.
Idag har vi inte gjort så där super mycket fick sova till nio sedan har vi plockat undan bara att dammsuga kvar nu, ska strax fixa lite lunch och hänga tvätt.
Får se om vi får besök snart, Susanne skulle komma å fika lite sedan ikväll så ska vi iväg och rida lektion jag och Julia och eventuellt kommer storebror med.
Då så ska vi sätta lite fart här hemma då.