Såååååååååååååå spännande.

Nu så är syskonbarnets barn på väg så spännannde, nyfiken kommer att vänta ihjäl mig tror det är en liten kille hoppas det är klart snart uppdaterar senare om allt annat med.

En mysig dag.

Ser att storebror kikar in titt som tätt kul det och ja har jämt problem med om det är å eller o sorry men han är ändå fasters lilla prins :)
Självklart ska vi sätta fart har ju börjat smått men förstår om inte storebror gör det, tänker på dig och hör av dig om du vill prata.
Idag har vi haft en lungn mysig dag hemma och lallat på sedan efter lunch åkte hela familjen till svärmor och fikade mysigt ute i trädgården, Julia fick ett tjur för hon ville rida så hon gick och hämtade sadel och trens själv och fixade på allt själv i ren ilska så hon var sjö blöt i svett då hon va klar men kunde kunde hon iallafall och sedan gick allt över och hon bad om ursäkt rolig de små liven.
De andra har varit som små ljus idag även om Julia och Jennifer bråkar ganska mycket just nu ena sekunden kära systrar andra hatar dom varandra men igentligen så är de ju de dom bästa vänner man kan få så känner iallafall jag och det är väl därför man bråkar och är vänner med. Av den anledningen så fick de varsin present idag i form av likadana halsband som det står bestfriends på och en stjärna så dom inte ska glömma bort, bra va?
Var på birsta en sväng själv var då jag köpte halsbanden och två bikini till mig själv skönt att strosa själv ibland.
Imorgon drar vi iväg till furuvik barnen ser fram i mot det kraftigt ska bli skoj så skriver mer om det imorgon ska kika lite Sopranos, bubbla och sova nu.
Mycket svammel idag jaja.

Älskar dig Andreas och våra rackar troll till prinzessor

Grattis,grattis och tack tack.

Börjar med att tala om att my love klarade teori provet idag för mc, Grattis hjärtat.
Kan surra om gårdagen lite också, Julia hade sin kompis här var ju så dåligt väder så det blev ingen ridning.
Fick två presenter igår också Mc handskar och ett par jättesöta gummistövlar i vitt och rosa med högt skaft (bortskämd) tack så mycket Andreas.
Idag då har jag och Julia varit och ridit, pappsen och de små mötte upp nere vi hagen hos svärmor, tråkigt nog så va hon inte hemma men en gentleman som min sambo hade fixat med sig fika, sedan blev det korv i bilen till mellis och vidare till Heca där det handlades Mc jacka och byxa till mig ett stort tack igen, sedan jacka och hjälm till Andreas med inte mycket kvar nu gäller att vara beredda  då det inte är långt kvar till uppkörning.
Köpte facktiskt två par byxor och en ny fleece till mig själv också:)
Som sagt ja jag är nog lite bortskämd :)
Slut pratat om det nu Jennifer är piggare och Julia hon är lite trotsig men go iallafall och lilla Maya är ett stort busfrö men vi älskar er alla prinzessor, ska lägga upp lite bilder på dem också kör de nya grejerna senare.
Grattis och tack igen.
Love ya.

De absolut vackraste.









400

Till Storebror.

Absolut kan vi det, vad kul att du också kört igång.
Går alldeles utmärkt med Julias ridning hon snappar upp fort och tränar hårt nästan varje dag hennes mål är att kunna vara med på en tränings tävling innan säsongen är slut.
Hörs snart kram Lillesyster.

Trist väder.

Fy vilket tråkigt väder vi har idag dassigt med regn, kan ju vara bra det med så hinner man med lite inomhus grejor.
Varit uppe sedan åtta med små tjejerna, Julia är väl på gång hon med ska ju iväg på ridlektion till klockan elva så får hoppas på att det går lika bra som förra gången, återstår att se.
Jennifer är halvkrasslig snorig, hostig och hes så hoppas på att det inte blir värre och att vi andra får det ,så bökigt då det är sommar och varmt tar sån tid att bli av med bacillerna.
Snart så är det dags för my darling att skriva teorin för mc också hoppas att det går bra nu då men skulle bli förvånad om det inte gör det  iallafall sedan bara uppkörning kvar sen är det bara att åka sååååå mysigt måste fixa  egen hjälm till mig bara så den sitter ordentligt.
Äsch vad jag surrar nu ska jag pussa på den som jag älskar mest och sätta fart på Julia så vi hinner med oss.

Uppdate.

Lite uppdatering kan ju börja med gårdagen då, slöade hemma på förmiddagen sedan dags för Julia att åka till stallet rida osv, små tjejerna följde med pappa till stan, de hade handlat lite små grejor och ätit glass mysigt.
Kvällen så hade vi facktiskt barnvakt så jag skulle få öva att köra lite motorcykel för andra gången i mitt liv gick facktiskt bra måste jag säga så det kommer nog att ordna sig det där.
Väl hemma så blev det kaffe med barnvakt och nära vän och efter det låååååångt mys i soffan framför tvn.

Idag än så länge, skulle hämta mina syskon barn men blev bara en onödig resa så jag, Julia och Jennifer for till stallet och ryktade, ingen ridning idag dock då hon har lektion imorgon.
Hemma igen så tog pappsen lill Simson och barnen på promenad.
Mer än så har det inte blivit idag.

Våran dag.

Dagen började med lite teori för mig inför a- kortet sedan gjorde vi oss alla i ordning, käkade lunch för att sedan åka vidare och rida Tolle.
Julia och Tolle körde lite konträning idag, skritt osv, sedan kom det världens regn skur så hann bara sadla av och kratsa hovarna fick sedan springa till bilen där pappa och syskon väntade.
Åkte till våra vänner Anna och Anders och drack lite kaffe och Jennifer lekte med Lucas ja sedan var det dags för middag så pizza blev det idag mums.
Åkte tillbaka till Tolle för att göra klart där rykta och så sedan fick han ju en ny fin blå grimma med så nu är tjejerna nöjda för idag vill säga.
Maya hon går nu för glatta livet, nästan så hon glömt hur man kryper sötungen våran, hon vill också vara med då hon ser de större syskona fixa i hagen.
Just det ja fick som jag ville med teorin på körskolan fick trettio inloggningar extra annars får man bara tio skitbra tjänade in sjuhundra på det, det tackar vi för.


Tolle i sin nya grimma




Tjejerna ryktar tillsammans.


Vilken dag.

Superdag har vi haft började med en tidig morgon, Julia och jag gjorde oss klara för att åka och rida så små tjejerna fick vara hemma med pappsen tills de ätit lunch.
Ridturen gick kanon tränade på en del av det Julia lärde sig under ridlektionen så att det sitter bra, tyckte hon va skoj själv med.
Efter turen så ryktades det, borstning i stora lass och Tolle han mös tyckte om att bli ompysslad han.
När vi var klara så tajmade pappa och småsyskon in att komma så det blev gofika hemma hos farmor ute i solen så mysigt.
Vidare till Hööks, naturligtvis så skulle Julia handla, det bev massor av ryktborstar, en rykt låda, grimskaft och grimma, nu är tjejen nöjd :)
Vidare till körskolan i stan fixade lite teori böcker och så sedan passade vi på att gå och äta mjukglass och mysa i solen hela familjen jättemysigt, kikade in i ett par äffärer , Julia handlade ett par skor och Jennifer en väska så de är helnöjda nu.
Åt middag då vi kom hem sedan blev det duschning för prinzessorna, mys framför tvn med popcorn sedan sängen så nu sussar de små liven.
Nu är det pappa och mammas mystid ska kika på sopranos himla bra serie.
Oj vilket inlägg detta blev jaja ska inte tjat på mera nu.

Älskar dig mitt livs stora kärlek.


Grattis.

Grattis, grattis till våran stor tjej som fyller nio idag.
En lång dag med mycket paket och främmande, ett stort TACK till alla som firat  Julia idag.
Tror att hon var hel nöjd  efter denna dag som avslutades med att åka till Tolle med morötter och gosa lite i hagen, får se om vi eventuellt rider imorgon då så hon får prova ny grejorna.
Nu sitter mamma och slappar helt slut efter denna långa dag och tidiga morgon ska väl gå och glutta på film med min käraste.

En bortskämd sådan nioåring, men de är värda det.

Prinzessan fick:
Ridhjälm
ridstövlar ridvantar
ridbyxor
ridstrumpor
Ridlektioner obegränsad tid
en stor tjock häst bok.
en till bok
dvd om ridskolan
björnborg väska
fiskehåv
smycken
pennor och målarböcker
två filmer
tre playstation spel
2000 kronor. (kommer gå en hel del till häst grejor har jag hört :)
kläder
brevpapper mm

Tjejen i pyjamas tröja och nya ridkläder lite trött kanske



Tårtan Julia beställt .

Besök.

Det kommer vi snart att få av min stora syster som tänkte fira julia idag istället för imorgon, så tänkte göra ett snabb inlägg bara innan hon kommer .
Lilla Maya går nu mer än vad hon kryper är på tiden tycker  jag iallafall då hon är ett och två så det är på tiden då hon klättrar överallt som barnen brukar börja med efter de börjar gå men som sagt alla de små är olika och vad trist det skulle vara om alla var lika, eller?
Nu ska jag inte sitt här och pladdra mera utan ge Simson mat ( vår lilla minigris) :)

Ridning.

Idag har vi handlat inför kalaset eller rättare sagt mamman i familjen, pappa hade små tjejerna och kikade på mototcykel till en nära vän.
Stor tjejen kom hem strax innan fem så då var det bara för henne att byta om  och åka iväg på sin allra första prov ridlektion det hon inte vet om är att hon ska få fortsättta ska bli en present.
Tyckte det var toppen kul och lärde sig snabbt så hennes present kommer att bli jättebra då hon vill.
Nu så ska jag ta och äta mysfika tillsammans med mitt hjärta.


Nu startas allra första ridlektionen.





Rider själv.



Lördag.

Lördagen har bestått av barn kalas för fasters Mons, varit dit och gratulerat på fem års dagen barnen busade, badade med sina kusiner  super skoj.
Snart så fyller ju våran stortjej år, hela nio år fort det går, så fixat klart det sista med presenterna idag då hon kommer hem imorgon, blir ridlektioner en av presenterna hon ska iväg och få en prov lektion imorgon så får se hur det går då.
Små tjejerna sover sedan länge och hjärtat mitt är och handlar nått ätbart då vi båda är superhungriga.

Älskar dig prinsen.

Nu Äntligen.

Nu ska vi se om allt är som det ska, Kommer att lägga in en header sedan men är ganska nöjd med detta tar lite tid att fixa med sånt här.