En mysig dag.

Ser att storebror kikar in titt som tätt kul det och ja har jämt problem med om det är å eller o sorry men han är ändå fasters lilla prins :)
Självklart ska vi sätta fart har ju börjat smått men förstår om inte storebror gör det, tänker på dig och hör av dig om du vill prata.
Idag har vi haft en lungn mysig dag hemma och lallat på sedan efter lunch åkte hela familjen till svärmor och fikade mysigt ute i trädgården, Julia fick ett tjur för hon ville rida så hon gick och hämtade sadel och trens själv och fixade på allt själv i ren ilska så hon var sjö blöt i svett då hon va klar men kunde kunde hon iallafall och sedan gick allt över och hon bad om ursäkt rolig de små liven.
De andra har varit som små ljus idag även om Julia och Jennifer bråkar ganska mycket just nu ena sekunden kära systrar andra hatar dom varandra men igentligen så är de ju de dom bästa vänner man kan få så känner iallafall jag och det är väl därför man bråkar och är vänner med. Av den anledningen så fick de varsin present idag i form av likadana halsband som det står bestfriends på och en stjärna så dom inte ska glömma bort, bra va?
Var på birsta en sväng själv var då jag köpte halsbanden och två bikini till mig själv skönt att strosa själv ibland.
Imorgon drar vi iväg till furuvik barnen ser fram i mot det kraftigt ska bli skoj så skriver mer om det imorgon ska kika lite Sopranos, bubbla och sova nu.
Mycket svammel idag jaja.

Älskar dig Andreas och våra rackar troll till prinzessor

Uttryck dig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback