Första snön.

Nu på morgonkvisten föll den första snön hos oss, snacka om att barnen blev glada de är ju ändå lite mysigt :)Igår så var vi och storhandlade och jag hade inte överlevt utan Susanne enormt TACK till henne för all hjälp.
Nu är tjejerna på dagis och vi väntar främmande så skrivr mer senare hej hej.


Grattis.

Grattis Big b med familj till lilla prinsssan som kom igår med sina hla 3100 g och 50 cm lång ,såååå kul att våran prins och lillan blev så tätt födda.

Jaaaaaa jag vet uppdaterar taskigt men har varit lite körigt denna vecka men var på shopping i birsta på Onsdagen iaf och vägde lilleman över 4600 g nu så 300 i veckan går han upp ungefär :)Nytt till lilleman från lindex plus att han fick ett par coola jeans, nallepuh pyjamas, puh body och strumpor, tigerfilt, två andra strumpor, puhs babybok och teddykompanits barnvagns hänge i blått.I present av Annica fick han tjocksockar och en pingu, Tack och av Stefan med familj en jättefin dress från hm Stort tack till er alla. Förstår att ni vill sefoton och inte bara massa kläder ska lägga in bilder och idag blir ju prinsen 3 hela veckor.


Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body


Full rulle.

Här är vi uppe med tuppen Julia har åkt till skolan och små tjejerna myser framför tvn i mamma och pappas säng och lill prinsen har somnat om :)
Våran prins blev 14 dagar igår tiden bara rinner iväg, snart är han stor och springer runt själv som sina systrar.
Fick massor gjort igår iallafall, rensade Jennifers garderob, städade i vårat sovrum så nu ser man nästan att det är ett sovrum :) bytte gardiner i köket och pysslade på där samt kastat massvis av skrot och sorterat upp allt som ska vara kvar.
Barnen var ute med pappan och gudfar mitt på dagen och hela eftermiddagen de har plockat undan lite inför vintern, de har plockat löv som nu är torra och ska målas :) kanske vi lägger på lite glitter med.

Vår vecka är ganska uppbokad som det ser ut nu.

Måndag hemmadag vi ska storstäda små tjejernas rum och pyssla.
Tisdag dagis, hembesök från bvc, bageri med A och beställa inför hennes dop och umgås.
Onsdag dagis, Vägning av prinsen och  försöka åka till birsta och inhandla några saker samt hämta en sats till Mayas säng så vi kan ta bort ena sänggavelsidan.
Torsdag dagis, inget annat inbokat
Fredag Kommer syster Lena på besök.

Ja en ledig dag än så länge men nästa vecka blir lugnare och då blir det nog bara mys här hemma.
Nu så ska vi ta fram kläder och starta upp dagen så hörs vi senare, tänkte lägga upp nya bilder idag med.


Söndag igen.

Då var det Söndag igen då och vi har varit upp sedan åttatiden och nu sover lillprinsen och småtjejerna leker, Julia är hos farfar då hon var på tjej middag igår.
Jag och A var på klädbytardag igår, det var litet där och inte mycker folk men gjorde en hel del fynd till lillen :)
Träffade en av mina skolkamrater med hon var en av dem som höll alltihopa så det va skoj plus en gammal god kvinna som jag inte sett på evigheter.
Väl hemma igen så hade hjärtat mitt gjort lunch, gott och allt hade gått fin fint här hemma med lillen.
Åkte och handlade lite på Ica hela familjen sedan vart det hemmamys för hela slanten och idag vet jag inte vad vi ska hitta på vi får se.


Jennifer fick nya fodrade röda tretorn igår hade jättebra pris på Ica så passa på om ni behöver lite varmare nu.



Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan ta fram kläder till mina små änglar tror vi ska gå ut och leka lite, plocka löv och måla då det är mycket varmare idag och lite sol.


God morgon.

Då var det Lördag igår kom världens bästa Allan och hade inhandlat blöjor, våtservetter, babyschampo, tuttar, strumpor mm åt lilleman så snäll TACK än en gång.
Julia och Jennifer fick sedan åka med honom och då kom de hem och hade handlat ännu mer till hela familjen och postat ett brev, vi är tacksamma över att ha honom. :)
Igår rensade jag bort sommar grejorna ur garderoberna, gud vad grejer man har men skönt att få bort det så idag väntar klädbytardag, hoppas vi kan fylla upp lite i garderoben.
Tog även fram alla mina vanliga kläder som jag hade packat bort bara tre kilon kvar nu av graviditeten så skönt att få bort alla mammakläder och använda mina vanliga igen :)))
Beställde en dop present och två julklappar igår en liten brevlåda och två skålar såååå söta :) får börja i tid i år.
Nu så ska jag gosa med bebis och sessorna innan mamma ska åka iväg själv och de ska vara med pappan i huset.
Have a nice day.


Update bild och text.

Det har varit lite taskig uppdatering här men nu kommer det lite bilder, igår vägde vi lille man 4320 Gram nu och 55 cm lång :) går upp mer än han ska så det är ju mycket bra och han har inget namn ännu, förslag tack.
Har hänt massa saker här men blir för långt att uppdatera nu men vill tacka för alla fina presenter och blommor som vi fått.
Ett extra stort TACK till A med familj och Susanne som lilleman blivit bortskämd av, han har fått enormt mycket fina kläder att ha, ett stort TACK.
Tjejerna är hemma idag och vi ska bara mysa och greja, svinkallt ute så vi får göra inomhusaktiviter och Big B du har saker att hämta här.
Tack till alla för de fina gratulationerna här på bloggen.

Have a beutiful day!

Mitt älskade gudbarn.


Nya kläder lill prinsen fått.


Nya grejor som pappan handlat.


Mitt syskonbarn håller vår gullunge.


Set från A med familj.


I ♥ Dad


Vackrast.


Stickat från tant J med familj, de bästa man kan ha.


Höst-brrrrr

Fy så kallt det är blåser och bara sju grader så trist :( små tjejerna är hemma med oss idag och myser funderar på om vi ska ta och baka en sockerkaka bara för att det är så tråkigt väder ute.
Igår blev vår lille prins hela 7 dagar en vecka så fort tiden går tyckte nyss han kom och en vecka har redan passerat .
Han är så liten och go och sååååå älskad av sina systrar de håller mer än gärna i honom, klappar och gullar :)
I helgen har vi fixat och donat och varit ute, lilleman har fått förvaring till kläderna och sedan hade pappan handlat snickarbyxor till honom sååå söta ska lägga upp bild senare så får ni se.
Imorgon tänkte jag boka tid för fotografering så vi lagomt får tid till han är 14 dagar då vi knäppt den tiden på de andra barnen så vill jag  ha samma på honom med.
Nu så ska jag börja med lite lunch, vi är hungriga sedan så ska jag skriva min förlossnings berättelse lite senare idag hade jag tänkt så hej så länge.

Shopping till prinsen
fint sett i velur stl 56
SKIP HOP duo deluxe skötväska CAMO

--Superfint set-- BILAR Byxor body tröja hängselbyxor 56

Blått set Lindex nyskick velour byxa och randig body

häftiga bodies storlek 0-3 månader

Jättefint set till den lille

Set med byxor, body & en pullover


Besiktning.

Var vi på igår av lille man inga tvåor fick han heller allt såg bara fint ut och han hade inte ens gått ner hälften av det bebisar normalt gör så de var riktigt nöjda med vikten på honom och vi blev utskrivna helt :)
Navelsträngen lossnade igår med, tidigt men skönt de andra små liven har haft kvar den i cirka två veckor men nu är den borta, lillen tog och kissade ner två doktorer igår haha och de fina kläderna han fick av A med familj blev dyng sura STORT TACK för dom, men roligt såg det ut iallafall.
Just nu så sover lillan och lillen och Jennifer sitter med mig i köket och leker med playdoh, Julia har åkt till farmor och pappan i huset är ute och handlar lite grejor till lilleman :)
Nu så ska jag umgås med Jennifer kanske degar lite jag med men ha en trevlig Lördag alla där ute.
Just det vi har inget namn än, kom gärna med förslag.


Undan gjort.

Då var dagens bestyr undan gjorda disken är fixad, all tvätt tvättad ska bara torka och vika nu :) allt är förberett för morgondagen som kommer bli tidig då vi ska iväg, lillen har läkarbesök på sjukhuset imorgon och är allt bra så blir vi utskrivna och bvc tar över.
Vi har haft fin främmande idag av tant J och hennes flicka TACK så mycket för den fina blomman och de förtjusande stickade kläderna som jag önskat mig och tycker är toppen bra att använda på nyfödda.
Är lite trött på ögat nu men ska ta på tjejerna pyjamas medans prinsen sover för snart är det matdags för honom.
Små tjejerna har blivit snoriga med :( hoppas på att det är övergående.
Nu är det dags för pyjamasmys här hej hej så länge.


Nu har vår efterlängtade kommit.




Nu har våran lilla prins kommit född den Söndagen den 3 Oktober klockan 01:35 med stolta 4280 Gram och 53 cm lång.

Fortsättning följer bjuder på några bilder.