Doktorer.

Taskig update, varit lite mycket i två dagar nu bara :( vill börja med att ge ett stort TACK till Susanne och Julias farfar för all hjälp.Mycket som händer nu är yr i skallen dagarna i ända så igår var det bm besök och han ville ha en dr bedömning direkt vilket jag fick vänta med till efter fem då inga tider fanns men bebis mår bra med 138 slag/ minuten och sf-mått på 41cm är nu i vecka 33. Doktorn som kära Susanne var med till hittade inga nya fynd alla fysiska saker var ua lite hög puls men det har jag då jag är gravid så besviken utan fynd för yrseln åkte vi hem till barnen.

Dagen idag stod ultraljud och nytt dr besök på listan och snälla Allan skjutsade mig .Ultra visar på en jätte bebis på nästan 3kg och det pratades om att om två veckor är det nytt besök och fortsätter den lilla att växa i denna takt måste vi börja planera för en igångsättning så vi får se hur det blir med detta. Doktor där tror att jag fått besvär med kristallerna i öronen och skickade därför remiss till öron så förhoppningsvis så har jag tid om några dagar och vi vet vad yrseln kommer ifrån :) gud så skönt att få veta om det nu är det.

Allan och jag åkte och fikade lite och inhandlade några saker han skulle ha imellan ultra och dr besök på cirka en och en halv timme, han köpte även ett par nya gummistövlar till Julia TACK
Efter det hämtade vi Julia på skolan och de små på dagis och vidare hem för att laga middag som nu är äten, ska ta disken nu och sluta sitta här :)

Hej hej.


Söndag.

Då var det Söndag igen och det blev säng köp för oss igår ni får se då det är klart :)
Tjejerna är duschade och mysduschar nu, hjärtat har åkt en sväng till jobbet för att packa några grejor och sedan komma hem igen. Julia kommer hem idag men vet inte riktigt hur eller när vi får se, det löser sig alltid.
Imorgon så är det bm på listan som tur är så får jag skjuts av min kära vän då jag känner mig yr som en pannkaka törs jag inte köra själv så vi får hoppas de hittar varför imorgon blir tokig på detta plus att vi alla är förkylda med :)
Gnäll, gnäll och mer gnäll :)
Nu så ska jag försöka göra nytta istället.
Trevlig ´Söndag.


Säng.

Förhoppningsvis kommer en ny säng till oss idag vi har velat haft ny säng länge men det har inte riktigt blivit prioriterat förrän nu så vi hoppas, håll tummarna där ute.

Ska bli trevligt med lite nytt i sovrummet, sänggaveln har vi haft länge och resten i cirka två år så vi får se vad som behålls där inne :) För övrigt har vi bara myst här hemma fikat, ätit lunch, busat och lekt, det regnar ju ute :(

Julia ringde hem från pappa idag hon hade tappat en kindtand den andra inom loppet av två veckor så snart har hon gjort bort det där och bara har permanenta tänder och då är man stor :) sedan såg jag att lilla Maya fått sin sista mjölktand längst där bak fick för mig att hon hade alla men så var inte fallet då jag såg den lilla bissingen idag.

Håll tummarna nu då så uppdaterar jag senare.


Morgon.

God morgon alla glada idag fick vi lite sovmorgon till strax innan nio skönt, kvällen igår såg vi film och hade mys i soffan.
Får se vad dagen idag har att bjuda på alla är ju förkylda och jag vimsig så det blir nog något lugnt vi får se men innan dagens slut har alltid något gjorts :)
Barnen leker och ser på tv och jag sitter alldeles utanför i vardagsrummet vid dumburken :)
Funderar på att se Alvin och gänget två med de små ikväll och ha Lördagsmys med dem i soffan och äta massa gott det är ju inget vidare väder iallafall så inomhus blir det ikväll vi får gå ut nu under dagen och busa lite, hoppas bara att det inte är blött då jag lämnade galonisarna på dagis.
Nu så är det dags att börja klä på oss iallafall ta fram kläder innan de blir rastlösa :)
Trevlig Lördag på er alla.


YR.SE

Snacka om att mitt yra huvud fortsätter känner mig helt handikappad men nu ska jag inte tjata om det. Har haft besök idag av broder med familj trevligt :) de for för ett tag sedan så nu har jag plockat undan och Julia har bestämt sig för att åka till pappa i helgen så hon får skjuts av sin styv farfar.

Små tjejerna fick vara hemma idag då de var så snorig och andra barn skulle komma på besök tror att det uppskattats, de har varit ute, degat med lera, lekt på rummet mm och ätit gröt lunch så nu är de ganska så sega och fick lov att se på tv en stund, Julia packar och plockar ihop på rummet.

Tror att jag ska lägga mig på sängen och göra de små sällskap innan plikten kallar igen :)
Tack big B för att du hämtade Julia på skolan.

Hej hopp yrknopp :))))


Besök.

Hämtade Julia idag for sedan hem och då ringde min kära vän Anna så vi fick kaffe besök och hon hade gjort ett secondhand fynd till Maya en pop jacka se bilden superfin och jätte fräsch så gulligt av henne stort TACK :)Trevligt att ses var ett tag sedan ju och lille Leo växer och blir så stor, ålar sig fram och sitter upp den lille krabaten. Jag och Julia gjorde några andra fynd efter dom åkt och innan vi hämtade barnen, några fina tjocktröjor mm, sedan hämtade vi barnen på dagis och gissa vad trevligt det går magsjuka på Mayas avdelning så snart är det väl våran tur då :( hatar verkligen magsjuka. Hoppas, hoppas vi klarar oss. Nu så ska jag göra middag det blir carbonara idag mums.
Love my family.

Till Maya från Anna Så fin Tack igen.


Föräldrapenning.

Då har man begärt föräldrpenning för bebis för först gången då jag inte orkar bråka mer med fk om mina sjukintyg vi alla behöver ju pengar för att överleva, eller hur?
Förkyld och yr i skallen är jag får se om det är hb värdet som spökar till veckan, vågar knappt köra bilen då yrseln slår till hela tiden, nog om det man ska inte gnälla i onödan.
Barnen är på skola och dagis och jag tar det lugnt och grejar med tvätten, hämtar Julia vid tolv idag igen from nästa vecka är det vanliga tider.
Lillan blev tjurig nu på morgonen igen hon har nog kommit i en tidig trots ålder, jobbigt när hon blir så där för ingenting men söt är hon iallafall.
Tvättmaskinen är klar så hej hopp.


Trots.

Min lilla 2 åring ar börjat trotsat då jag hämtar henne på dagis ska inte alls klä på sig gråter och stretar imot och idag hela vägen hem så jag fick bära henne till bilen och ifrån bilen, rart med barn.
Jennifer klippte av en hel del av sitt hår igår vi tyckte det var lika bra då hon hela tiden vill ha utsläppt hår nu, en sån skönhet hon är våran mellan prinzessa, lovar att lägga upp bilder lite dålig på det nu.
Dagen har bjudit på kaffe drickning och lunch med Annika trevligt, sedan har det bara varit lugna gatan, har inte ens pratat med Susanne idag :( och till henne det var så lite så slit dem med hälsan.
Har grejat lite med tvätt och tänkte fortsätta med det då, måste ju göras å jag har blivit småförkyld med svider i halsen och rinnner i näsan men det går ju över.
Ska nu klura ut något gott till middag.
Försöker lägga upp lite bilder senare :)
Tålamod gott folk :)))


Secondhand shopping.

Dagen idag började med  samtal till försäkringskasssan och lämning på dagis och naturligtvis så är det min arbetsgivare som är helt inkompetent och inte gjort någon sjukanmälan på mig fast att jag sa till helt otroligt så man blir utan pengar :( grrrr förbannad.
I övrigt haft en bra dag Susanne överraskade mig med lunch idag TACK så trevligt, sedan hämtade vi Julia och åkte för att secondhand handla lite, gjorde några fynd bland annat en snygg väska :)
Efter det så åkte vi till skopunkten då Julia ville ha nya skor och de hon hade var sprucken så de fick vi reklamera utan kvitto med så hon fick ett par helt nya :) mycket bra så det blev två par skor till henne och ett par inne dagis skor till Jennifer.
Vi tre for hem och fikade och myste inne i köket medans det regnar och ruskar ute.
Just nu har jag hämtat på dagis och alla tjejer sitter och leker vid bordet med nya leran och jag ska fixa igång en tvätt maskin och börja med mat.
Kvällen bjuder nog på lite tvättning, dusch och myspys i soffan med Sopranos :)
Me like.


Klart.

Då var huset rent och städat, räkningarna betalda och maten handlad bara resten kvar då :) skojar bara ska fixa med tvätten bara och lite små justeringar.
Som tur var så fick jag sällskap av Susanne så hon hjälpte mig att handla TACK för det alltid trevligt med ditt sällskap .
Tjejerna fick ny playdoh så nu har jag kastat den gamla som var dålig de hade superbra pris på icamaxi.
Snart kommer my love hem så ska strax göra mat, idag blir det stuvad pytt med grädde alltså sedan ska jag nog bara slappa med barnen och ta det lugnt, verkar som lilla Maya ska bli sjuk med nu medans Jennifer verkar piggare.
Det har gått toppenbra för Julia idag med hon verkar extremt nöjd förutom att det inte var bra mat, de är så roliga dessa minitonåringar sånna utlägg.
Nope dags för mat hej hej.


Den stora dagen.

Då var dagen här då liten gick till mellanstadiet, tänk vad tiden går fort snart är det dags med högstadiet :) tiden bara rinner iväg. Allting slutade idag med att Jennifer inte är så pigg och fick vara hemma med mig medans Maya är på dagis och har det bra. Vi skulle följa med Julia på skolan men det slutade med att hon ville gå själv med sina kompisar, ett tecken på att hon blivit stor kanske vad tror ni?
Hela skolan slutar tolv hela veckan på den nya skolan så då ska vi iväg och hämta får se om vi åker och inhandlar ny lera efter det och pennskrin.
Jag och Jennifer åkte hem igen och nu ritar hon och jag ska plocka det sista sedan igår tog en storstädning så det är lite plock kvar att ordna med sedan behöver jag bara koncentrera mig på tvätt här hemma för denna vecka iallafall :)
Vädret är konstigt som höst här så det är nog dags att börja hänga tvätten inne nu :( så trist.
Sista plocket nu kommer jag.


Myspys

Myspys helg har vi haft, hoppade att gå på selångermarknad och tog en mys Lördag på stan med lite shopping och fika på trevligt fik istället.
Vi inhandlade ett nytt spel till wii, byxor till Jennifer, tröja Maya och en urtjusig tekanna till hela familjen, bilder kommer.
trollungarna handlade också två prinsess hattar och träklockor gjorda av pärlor.
Vi avslutade med en fika hos en nära vän till familjen sedan åkte vi hem allesammans och åt tacos till middag med filmmys och tjejerna fick med sig en ny film, pingvinerna från madagaskar.
Småtjejerna börjar att bli förkylda så hoppas det inte blir mer än snor och hosta som det är nu och Julia kommer hem med farfar i eftermiddag, mammas stortjej börjar fyran imorgon och vi som nyss tyckte hon var en bebis :) så snabbt tiden går.
Vi har numera en minitonåring med tonårs trots och utbrott, lovely.
Idag blir det bara hemmamys ska städa upp och tvätta lite och allt vad en hemma Söndag kan innebära så bara att sätta fart nu då hej hej.


shopping med trevligt sällskap.

Då har man haft en toppendag med Susanne och lilla Moa i birsta, inte så ofta vi ses nu :( tyvärr.
Blev lite shopping och en stol till bebis, den vi skulle ha fanns inte hemma varken på barnenshus eller proffsen och det var på tok för lång tid att beställa den så det blev denna :)
Känner mig nöjd över den iallafall, rejäl och så är det den nyaste omgjorda modellen så hoppas på att pappan blir lika nöjd med och den är inte tung och klumpig.
Träffade en av mina arbetskollegor med som ska flytta till onkologen nu och jobba där så får gå dit  och säga hej då jag fått den lilla dom är ju nyfikna med
Snart så ska jag hämta mina troll på dagis och njuta av helgen tyvärr verkar det bli regn.
Love my family.


Det blev den nya britaxen  med bas till bebis.


Ridbyxor, två koftor till Maya och jeansleggings till Jennifer.

Poncho till mamman.


Lite bilder från sommaren :)

Nu så är tjejerna hemma och big B och Elin kom och fikade en sväng trevligt har inte hänt så mycket idag rotat lite bland babykläderna och slappat plus lagade några saker till Big b.
Dags att ta itu med middagen snart tror det får bli köttbullar idag :)

Jennifer fällde en kommentar idag precis då jag ska gå igenom dagisgrinden " Mamma jag blir så irreterad på dig" Haha hon ville inte gå hem lekte ju och hade skoj men jag och fröknarna fick ett gott skratt iallafall, barn är ärliga :)

Tänkte bjuda på lite bilder har ju renoverat ett babykorg som sagt billigt skrot till fin babysäng kostade inte många kronor att fixa till denna, ett tips till dem som inte vill handla allt nytt och dyrt. Denna inhandlade jag på secondhand butik, inte för att jag behövde utan för att jag såg något fint i den lite gammal charm.

Saknar y love långt kvar innan han kommer hem, mat var det ja :)


Från gammalt billigt skrot till


En bedårande babykorg


För vår nye familjemedlem.


Prinzessan  Jennifer.


Maya sötnos


Julia stor tjejen.


Glucos = Bläääää

Igår var jag på glucos belastning, usch och fy ni alla som gjort den vet hur illa det smakar och hur länge man får sitta och naturligtvis så hade jag inget värdena var perfekta men specialist mödravårds dr är nöjda iallafall.
Idag slappar jag bara, Julia åkte till farmor igår och de små är på dagis så ska ta det lugnt ett par timmar nu och bara vila är lite trött.
Jag och sessorna blir ensam ett tag ikväll hjärtat måste jobba över trist men händer inte allt för ofta så jag ska inte gnälla iallafall.
Imorgon så ska jag iväg och handla bilstolen till bebis så hoppas på att den finns hemma sedan så är allt handlat och klart för den lilla bara att tvätta upp bebiskläderna, filtar och sängkläder så är allt klart och man kan andas ut, bara njuta av mina sessor och vila.
Nu blir det soffa och tv för mig en stund hej hej.


Update

Nu så uppdaterar jag lite smått här, ska försöka att uppdatera varje dag nu :) håll tummarna men det har varit lite mycket nu.

Graviditeten

Då så har varit på bm besök idag allt såg bra ut magen står i 38 cm nu och det är åtta veckor kvar och JA jag är stor mycket fostervatten och stor bebis så imorgon ska en glucos belastning göras bläää vad jag gruvar mig.
Vi får hoppas att den lilla ligger kvar ett par veckor till för som sagt 40 cm i sf mått är fullgången tid på högsta normalkurvan :) jaja inte första gången jag är med på detta.  Nästa ultra blir den 31 Augusti och ett  bm besök innan. Den lilla beräknades att väga 2015 Gram gör två veckor sedan :) 

Livet i övrigt.
Kidsen är hemma nu och sitter här brevid och ritar själv så har jag slappat hela dagen och ska snart göra mat, tog mig i kragen och tvättade två mattor med.
Nu så ska jag ta in min torra tvätt hej hej.
Tänker på dig Marie lovar att höra av mig snart, hörde av Susanne krya på dig.