Stackare.

Vår stackars lilla gris Simson rymde till grannen idag och nu har de satt ut hästar i hagen så han blev nästan ihjälsparkad av två stycken stackaren, vi avvaktar till imorgon för  vetrinär ifall de blir sämre men verkar i nuläget gått bra som igenom ett mirakel de har sparkat honom enormt mycket.
Dagen i övrigt så har vi varit till svärmor och ätit massa gofika och jag fick ett par nya skor och en morsdagsros TACK mina älskade barn och min prins.
Imorgon så ska Julia till ögon på sjukhuset sedan måste jag hålla koll på Simson och de små ska på dagis i övrigt vet jag inte mer än att jobb börjar på Tisdag :) spännande..
Nu så får det vara nog för idag dusch och krypa i säng.
Hej hej.


wow.

Vilket väder det är idag inte extrem bra men mycket bra iallafall, idag blir det kjol :)
Idag så är det morsdag så grattis till alla mammor, vi ska iväg till barnens farmor så vi får väl gofika där och trevligt sällskap.
Hästarna är släppta där nere nu så vi måste gå och säga hej till lilla fölet som ofta ligger och myser i solen har jag märkt :)
Vi sov länge här idag jag till tio och barnen och hjärtat till nio, riktiga sovtutor men det får man vara ibland det är så skönt. Nu är det nog dags för oss att klä på oss och laga till lite lunch sedan går vi ut och inväntar tills vi ska åka, vi har dock inte bestämt någon tid än men det kommer.
Idag så ska jag hänga ut tvätten, jag älskar när det luktar sommar tvätt.

Älskar my family.


Pajbak.

Vilken dag vi haft har varit iväg och fixat virke mm till Simsons koja i hagen och jag har börjat att bygga en uteborg till tjejerna så kul att göra något själv som ingen annan har.
Tjejerna sover gott, nybadade och Lördags godis äten :) så nu har jag tilllagat en paj av våra egna rabarber och äpplen så snart ska det fikas med hjärtat och vår allra närmaste vän C gott gott.
Blev inget mc åk idag då det var fulväder när vi klev upp men naturligtvis så kom solen efter tolv och vi hade ingen barnvakt, men det gör inget älskar ju att vara med mina barn love them.
My love och C har snart fixat klart Simsons bur och elaggrigatet är hämtat så imorgon är allt förmodligen tipp topp ska bli kul att se vad han hittar på i sin nya hage.
Glömde ju Jennifer inhandlade en ny vattenkanna tll henne och Maya plus  ett par rosa fina arbetshandskar idag så söta och nöjd är hon.
Big B och E hang on det löser sig och glöm inte gjutjärns pannan, funkar i alla lägen.
Nu så är det fika tajm så ha en trevlig kväll och natt natt.

Älskar min familj av hela mitt hjärta.


Good morning.

Lördag morgon och tjejerna myser framför tvn och jag dricker mitt morgon kaffe, fy vad trist väder får se vad vi hittar på idag då.
Såg film igår kväll den var jätte bra men kommer naturligtvis inte ihåg vad den heter så typiskt mig :)
Met update senare har inget vettigt än att skriva hej svejs.

Fredagsmys.

Då var det kvällen, blev lite shopping idag då Jennifer behövde nytt galonställ köpte ett rosa för bra pris hon fick också en röd lite finare jacka och en rosa kickbike, har en nöjd tjej nu då hon önskat sig en sådan jättelänge.
Inhandlade ett par nya ridskor idag med till Julia ett par låga blir så himla varmt med höga ridstövlar, hade dom i fjol bara skit de där billigare då de är som gummistövlar blir inga mer sådana isåfall riktigt skinn.
Nu på kvällskvisten efter barnen hade somnat så drog vi en hage till simson så nu ska vi bara koppla på elaggrigatet så är den klar, nu kan han få vara ute hela dagarna.
Väntar nu på hjärtat som är och fixar film och gotta för kvällen blev lite sent men det gör inget :)
Oj glömde Big b och E var förbi en snabbis med var ju trevligt och nu har små valpisarna öppnat små ögonen så vi ska ta oss en sväng dit snart och kika in Fasters Abbe och valpsyskonen :)
Imorgon är det mc - dag i stan hoppas på bra väder så ska vi eventuellt vara med på det och Julia ska iväg med farfar hon, sedan är det morsdag på Söndag.
Då så har jag skrivit av mig lite så trevlig helg allesammans och godnatt så länge.


:)

God morgon nu har vi precis skickat iväg Julia på sin skolutflykt och vi myser då tjejerna börjar sent på Fredagar men snart är det dags för oss med.
Idag hade jag tänkt att handla lite måste fyllas på i skåp och lådor så det finns hemma då vi jobbar fulla dagar båda två från och med Tisdag.
Vi vill ju njuta av helgen och slippa sånt och bara njuta i stora drag, synd bara att vädret tryter regn, regn och mera regn :(
Nu ska jag ge tjejerna välling och klä oss innan det bär av till dagis och affär, så kallat nyttogöra :)
Hej hej så länge ha en toppendag.


Avslutat.

Japp då var alla kurser på skolan i princip avslutade åååååååh vad skönt så nu blir det lite ledigt från hjärngympa ett tag. :)))
Dagen började med att lämna barnen sedan så åkte jag och gjorde lite slingor i håret lite sommar fint TACK så mycket för hjälpen A jag blev super nöjd. Resten har varit skola och hemma mys pys men nu är vi trötta på regnet vill ha en strålande sol nu.
Julia fick åka hem från skolan idag så farfar hämtade henne TACK för det, hon hade fått ont i huvudet men verkar pigg nu och ska på utflykt till Bodaborg imorgon med skolan kul att de gör nått sånt.
Just nu är my love och handlar lite fika till Julias utflykt sedan ska vi duscha och mysa lite då rå.
Morgondagen består av lämna busungarna på dagis, handla, tvätta och plocka lite så det blir ordning inför helgen då vi vill vara ledig och mysa.
De va det nu ska jag facktiskt slöa så hej hej!

Älskar min familj.


Halva tiden gjord.

Då så nu ska jag skärpa till mig ordentligt med detta för nu slutar skolan och jag kanske får ett liv igen utan att jag har mitt huvud dränkt i skolböcker hela dagar och kvällar, det är bara en redovisning kvar nu så ska allt vara klart.
Jag tänker njuta kraftigt av den ledigheten jag har kvar tills jag börjar jobba på Tisdag :)
Nu har vi gått hela tjugo veckor in i graviditeten idag så halva tiden kvar och känner mig redan som en gravid heffa klump, men visst det hör till :) eller vad säger ni?
Just nu väntar jag på att my love ska komma hem då han åkte iväg och skulle fixa ett par saker, sedan blir det att krypa till sängs och mys pysa.
Imorgon blir det långdag för mina sezor och pappa som hämtar, tycker inte alls om när de ska behöva gå länge men dock inte längre än andra barn bara jag som är fjantig ,misstänker det iallafall.
Nu så uppdaterar jag mera imorgon är ganska trött på ögat så ska slappa lite.

Lite info fast våran bebis var 19 cm och vägde cirka 220 gram för en vecka sedan så lite olika och allt var bra på ultra skriver mer om detta i nästa inlägg, vi firade  med att köpa en bola som lillen kan lyssna på.

Info.

Ungefär vid den här tiden är det dags för ett nytt besök hos MVC. Modern märker att barnet rör sig alltmer och det går ibland att se dess rörelser. Livmodern växer alltmer och skjuter fram magen. Det kan hända att naveln börjar puta ut, i sådant fall kommer den att göra det tills förlossningen. Bröstkorgen växer och det kan vara mycket bekvämt med en justerbar BH.

Ditt barn är 14-16cm långt från huvud till stjärt och väger ca 350g. Barnet är fortfarande mycket litet men växer snabbt och är nu halvvägs. Nu följer en kritisk fas i utvecklingen av sinnesorganen - hörsel, syn, känsel, smak och lukt. Äntligen kan barnet höra och känna igen din röst. De olika sinnesorganens nervceller utvecklas nu i sina specifika delar av hjärnan. Nybildande av nervceller har trappats ned något, och koncentreras istället till utveckling av komplicerade förbindelser mellan nervceller som krävs för funktioner som minne och tänkande. Bär du på en flicka finns det redan omkring två miljoner ägganlag i äggstockarna. Barnet kan nu njuta av att sträcka ordentligt på armar och ben, eftersom nervsystem och muskler har utvecklats tillräckligt för att det ska vara möjligt.


Hej svejs!


Jag har blivit faster.

Till en hel drös hundvalpar igår kom dom å vad det är spännande så idag ska vi åka och kika in dom små liven så därför passar jag på att uppdatera nu, gud så spännande det är :)
Vi ska dra iväg till stallet till elva och sedan vidare till Big b, verkar bli kanon väder idag redan hela 18 plus här. Hjärtat for imorse saknar honom redan, tycker han ska få vara hemma med oss :( Fick lite gjort igår iallafall städade undan lite ute, åkte och köpte blommor och planterade så nu ser det lite somrigare ut iallafall och vi hoppas på att den kommer med.
Tjejerna körde mini mc och cross eftermiddagen och kvällen då jag och hjärtat grejade sedan grillade vi till middag.
Det är ungefär vad som hänt så nu ska vi klä oss och fixa klart allt innan avfärd.

Syns sedan Big B.


Good morning.

Då var alla i huset vaken barnen tittar film, mamman här och pappan på jobbet en stund. Gårdagen var toppen, vi var en sväng på fika hos svärmor och Jennifer körde lite mini mototcykel. Väl hemma igen kom Big brother han hade vovven med sig som ska få valpar snart. Spännande är det och jag kunde känna hur de små sparkade där inne helt otroligt och hårt med :)
Var ute hur länge som helst kom inte in förrän sex och då hade vi grillat korv ute.
Idag så ska vi försöka få hemma Julia då vi ska till stallet imorgon tidigt och där har det kommit en nykomling med :) jättespännande.
Imorgon åker my love så trist kommer att längta ihjäl mig och barnen med, själv så kommer jag ägna mina kvällar åt de sista i läxväg bläää men måste göras.
Nu så ska jag mysa med de små innan det är dags för allt annat hej hej.


Taskig update.

Är sämst på att uppdatera nu men det är mycket i skolan och allt annat med men måste försöka skärpa mig. Måste berätta att jag fått jobb iallafall, dagjobb på kvinnoklinikens mott, jag som inte skulle jobba men kan inte tacka nej till ett mottagnings jobb med en bra lön 2500 mer än jag brukar har så tack till min bänkkamrat.
Massor i skolan nu på slut klämmen men vi jobbade undan bra i veckan så det flyter förhoppningsvis på nu så det inte blir alltför stressigt nu på slutet.
Magen växer och blir stor och den lilla rör sig aktivt tror det blir en Jennifer två :) hon var också livlig i magen.
Mer då, Jennifer har klippt sig och har numera långt hår med lugg, gud så stor hon blev lillgumman.
Kommer inte på så mycket mer nu men ska iallafalla njuta av ledigheten med familjen.

Nästa vecka ser ut så här för oss.

Måndag Nationella provet i engelska del 1.
Tisdag Viktigt möte.
Onsdag Ultraljud och genomgång samhälle, uppträdande på skolan.
Torsdag nationella del två engelska.
Fredag kvart samtal på skolan för Julia.

En del på listan men det lär fyllas på ska ni se hej hej.


2 År

Ursäkta för dålig uppdatering har i princip haft arslet fullt massor händer och ska göras. Jag och Maya är fortfarande jätteförkylda :( Maya har feber igen men hon ska få vara hemma med pappa imorgon jag måste verkligen till skolan.
Vårat lilla hjärta fyllde hela två år igår så stor hon blivit, tack alla för att ni kom och för de fina presenterna jättefint alltihopa. Grattis igen lill hjärtat!
För er som inte vet så ska vi få en till liten bebis i Oktober och i Fredags lyssnade vi på lillan/ Lillens hjärta hela 154 slag minuten så det såg bra ut men tyvärr har jag låga järndepåer och förmodligen en ischias nerv i kläm så nu är det bälte som gäller och ingen trapp gång och små steg och att inte överanstänga mig  så hoppas vi på att allt blir bättre. Tror ni det blir lätt, att inte anstränga sig?

Skriver en liten lista över vad prinzessan fick då.
Stor traktor
Stor lastbil
Motorcykel man åker på
Stor lastbil som man kan lasta två bilar till på
keyboard
Krypande docka
grävskopa till sandlådan
Hellokitty bil med sandset
Docka med tillbehör
2 klänningar
En tunika plus leggings.
änglavingar och prinzess krona
Hårspännen
Rosa el gitarr
Pengar
Hellokitty servis.

Tror jag fick med allt men osäker, vart det jag minns iallafall och ni som undrar varför hon fått så mycket motor grejer är för att hon verkligen älskar det.
Måste bara tala om att häromdagen så kom min prins hem med pressisar till mig jag fick en ny rosa jättefin Puma väska, Ny deo Donna Karen och ett cocos stick från bodyshop , han är bra rar han en riktig pärla full av överraskningar Tack hjärtat.
Broder var ut en snabbis förut med med nya cykeln så fin en R6 vill också ha en sån eller R1 då jag tagit mitt kort de är så fina men vill ha en i svart och rosa så det önskar jag mig :)
Tror ni jag får nån?
Lägger upp lite bilder om nån dag.
Nu ska jag mysa med de små, vila lite för att sedan läsa lite Engelska inför imorgon så hej hej!