Njuter av den sista ledigheten.

Är vad jag gör nu, igentligen börjar vi inte förrän 12:10 men jag och Susanne åker in till halvtio, så vi kan plugga lite, skönt att få det bortgjort.
 Vad säger man vår lilla Maya har börjat trotsat på allvar, man får hålla fast henne då hon ska kläs på morgonen sedan är hon sur tjugo minuter efter med :(rart med barn.
Går långdag idag ända till 16:40 känns tradigt men bra lektioner iallafall. Vi är nu alla klara så lite ledighet blir det iallafall.
Misstänker att Maya behöver ny blöja innan vi åker så ska ta och greja det och starta bilen, skönt med varm bil.
Måste ju tanka med :(  och mitt bankomat kort är helt slut så kan inte åka på obemmanade ställen, gör det annars mycket smidigare då man har barnen med.
Nä detta går inte ny blöja var det.
Ha en toppen dag allihopa!


Skoldag!

Då har man haft en skoldag igen, måste ju säga att matta A och engelska A är faaaaan ingen lek!
 ursäkta ordvalet men fy så mycket man ska göra och svårt dessutom känns som jag är dränkt i grammatik nu
:(((
Ska inte prata mer om det nu blir enbart irreterad och misstänker att min bänkkamrat är det också, tur vi gillar varandra iallafall :)
Började tidigt idag så det blev en tidig morgon för tjejerna men det går bättre och bättre, börjar väl vänja sig antar jag.
Maya är frisk inte visat några mer symtom men tydligen är det jättemånga på hennes avdelning som haft detta i helgen.
Hjärtat mitt har varit hängig han med men bättre nu dock inte magsjuka iallafall :) det tackar vi för.
Hoppas du hittade den vackraste prinsess sängen Big B till fasters lillstumpa hon förtjänar det bästa, de vet du.
Nope har inte tid med det här nu, ska hänga tvätt och duscha nu, sedan krypa i sängen med my love.
Hej svejs och god natt.
Älskar min prins!


100123

Skärpning på hög nivå, det har hänt så mycket så jag uppdaterar för denna vecka och kan säga att övrig tid varit toppen.
Då så jag har börjat skolan, kom ju in :) så tjejerna går heltid på dagis nu och Julia på skola och fritids.
Jag har varit i skolan denna vecka plus pluggat mycket hemma. Klippte mig i veckan med så nu är det en dm kortare, skönt att få det fräscht igen.
Torsdag pluggade jag och min kära bänkvän Susanne hemma hela dagen, vi pratade knappt med varandra hahaha så inne i det vi läste. Efter flera timmars läsning tog vi en sväng till birsta och gjorde några fynd både till mig och barnen :)
Torsdag kväll då jag äntligen inte hade nå tvätt alls så spyr våran minsta prinzessa, varbara att börja om då igen :( men så är det att ha barn och efter det har ingen mer spya eller dylikt kommit så får se om vi andra får det då.
 Skjutsade Julia till pappa, där fick hon ett par nya skridskor av honom, jätteglad blev hon hem och myspys i soffan.
Idag var tanken att åka skoter med Big b och en vän till han, vi skulle åka och pimpla grilla ha det trevligt men Maya blev ju sjuk så får stanna hemma :( Får se vad vi kan hitta på.
Det va nog det mesta i stora drag, just det vi har fått världens goaste, finaste familjemedlem med en liten valp vid namn Diablo eller ganska stor :) lägger upp en bild sedan, gosa med honom från mig Big b.
Älskar min familj.


Nu så.

Fy på mig vet att jag inte uppdaterat men ska skärpa mig nu, har inte så mycket tid just nu på direkten så uppdaterar lite senare idag.