Trevlig helg!

Idag har tjejerna varit på dagis och pappan och jag har varit och inhandlat presenter till lill Maya som snart fyller år det blev en heeeeeeeel del och till fasters lill stumpa har vi också köpt presenter till idag.
Började med att vi åt en mysig frukost på Ikea innan vi shoppade loss for sedan hem och hämtade mc för säsongens första tur så kul det var :) Ha ha storebror har inte åkt än :))))
Hämtade barnen, jag de små och hjärtat hämtade Julia med mc, Jennifer for direkt på kalas, en dagis kompis hade på drakborgen skoj, skoj.
 Vi andra åkte till Ikea igen och handlade lite å åt mat.
Pappsen hämtade hem Jennifer å tragiskt nog så har det här skit viruset tagit om på henne :( får se vart det leder.
Vi inhandlade iallafall lite gemensamma saker och var för sig till dem idag också.
Två gräsklippare
Fyra spadar.
En cykel hjälm Jennifer.
En cyklekorg Jennifer.
Kulor Julia.
Två pack tuschpennor.
Detta är vad jag kommer ihåg nu lite förvirrad i mellan åt, nu så ska jag mysa och se film med my love snart.
Julia har åkt till pappa med farfar så bara två stycken hemma och imorgon så ska jag och min vän A på klädbytardag kul kul hoppas på fynd.
God natt och trevlig helg nu är det mys tajm och film.

Älskar min prins.
 


Sjuklingar :(

Maya är fortfarande inge pigg hängig och halvkinkig men däremot är Jennifer pigg som attan. Julia och jag ska åka till stallet i eftermiddag och rida så då är pappa hemma med de små. Lite grejor är iallafalla inhandlade inför våren :)

Julia har fått två par skor och tunnare vantar hon har en hel del sedan tidigare.
Jennifer har fått fyra par strumpbyxor, en tunnare mössa, en kjol, vantar, skorna på bilden, gummistövlar, ett par finare sommarskor, en kitty bolero och ett halsband.
Maya har fått en scaloverall, skor, en mysdress i gult plysch.
Antar att de är ganska nöjda de små, Jennifer har fått mest just nu och det beror på att Maya fyller snart år och Julia har det mesta och att jag tar med henne då jag handlar kläder.
Snart dags att göra mat då annars hinner vi inte med   oss hade tänkt vara i stallet till femtiden för sedan ska pappsen gå på prommis då vi  är hemma igen.
Har inte hänt så överdrivet mycker mer barnen badade imorse och sedan har vi bara tagit det lungt slappat och plockat lite å ätit lunch.
Mat var det hej hej!
Älskar mitt hjärta mest i hela världen.


Tripp trapp trull, barnens vårskor. 




Mysungar Maya och Jennifer.



Lite kläder till tjejerna.




Lite taskiga bilder inget bra ljus ser jag.


Ledig dag!

Idag är vi ledig och när vi vaknade så är nu lilla Maya sjuk och naturligtvis så är Jennifer frisk hoppas det vänder snabbt iallafall.
Inatt kom my love hem yiiiiiiipie vad glad jag blev och snart kommer han hem från jobbet och är med småtjejerna medans jag ska till optikern med Julia, får se hur det går.
Har inte så mycket mer att säga just nu för tillfället så hej svejs.

Love 2 my love.


Mini weekend.

Har jag och tjejerna varit på i helgen, åkte till min syster och har haft det toppen bra tillsammans med henne och hennes barn och barnbarn :)
Tack tack för en toppen helg allihopa.
Lördagen åkte vi hem en sväng och höll vårt husdjur sällskap ett par timmar och sedan tillbaka för fortsatt god mat, bus och mys.
Söndagen började runt åtta då vi klev upp och Jennifer började att klaga på magvärk i omgångar fram i mot tolv kändes hon varm och hade fortfarande magvärk :( helt plötsligt somnade hon i soffan vilket hon aldrig gör så började ana oråd över det stackars lilla flickebarnet.
När hon väl var vaken igen fortfarande magvärk och varm så efter vi ätit for vi hem och tempade henne och mycket riktigt feber, lillstackaren.
Vi somnade sedan kom hon ner inatt och hade ont i magen så hon blev hemma idag, tydligen är detta nått virus som går på dagis och även på andra ställen men hon är piggare nu.
De blir hemma en dag till för säkerhets skull.
Idag fick vi besök med av min vän A händer inte allt för ofta så det va kul, gör gärna om det. I övrigt har vi varit hemma och slappat plockat, tvättat och grejat lite, lilla Maya sover redan då hon inte sov någon middag idag söt vännen somnade sittandes i soffan.
Idag hoppas jag verkligen att mitt hjärta kommer hem saknar honom så mycket nu han åkte för en vecka sedan, snälla kom hem nuuuuuuuuuuuuuu vill kramas!
Detta går inte måste göra i ordningen de andra för kvällen nu så natti, natti.

Älskar min prins och familj över allt annat.


Prov.

Fy då va det kväll och läser till stort samhälls prov imorgon vet inte hur jag ska lära mig allt men det måste gå.
Tänkte uppdatera lite innan jag ska studsa i säng och läsa lite till för att sedan sussa.
Gud vad jag saknar mitt hjärta nuu, vill så  gärna att han kommer hem och är med mig istället för på en smutsig fabrik med massa skitiga arbetare :(
Har inte hänt så mycket idag skola, hämtning på skola/dagis och hem för middag och kvällsmys med flickorna.
Nu får det vara nog för mig idag hej hej och sov gott.

Älskar min vackra family.


Natten avklarad.

Då var första natten gjord, gud vad jobbigt det är att sova själv då man inte är van saknar mitt hjärta å vill att han kommer hem nu.
Idag är det sen dag så hinner inte till stallet vi får åka imorgon då vi inte är hemma förrän efter fem idag, har en lektion på slutet av dagen som jag bara måste gå på.
Trött är jag och barnen pigga, Julia har redan åkt och vi ska göra oss klar och fara, Maya ska få inviga sina stövlar med :)
Kanon väder och redan över fyra grader varmt så hoppas på en fin dag då barnen är ute på dagis själv sitter jag ju inne i skolbänken :(
Det här går inte nu måste vi bli klara så jag uppdaterar senare.
Älskar my love av hela mitt hjärta.


Alone :(


Hej hopp har kännt mig lite hängig idag vet inte varför igentligen men antar att jag känner mig lite ensammen .
Hur som haver så behövde Maya stövlar så pallrade mig iväg och inhandlade såna idag då, gissa vem som blev nöjd? Ja precis lilla Maya va ett helsike att hitta då hon har så små fötter och tydligen alla andra barn med, tror hela Sundsvall handlat gummistövlar.
Vilket fall som helst älskade hon dem vilket hon gör med alla skor :)
Hämtade upp Julia och vi åkte till stallet, Julia red en bra stund innan vi skulle vidare och hämta tjejerna på dagis och hem för att laga middag.
Efter mat, lek och bus så sover nu de små trollen och mamman sitter och hoppas på att pappan ska ringa, inte ens ett dygn har gått och håller på att längta ihjäl mig :(
Jaja jag ska ta och göra ett ryck nu med lite läxor innan det är dags för sängen, ska försöka komma isäng i tid då det lär ta hundra år innan jag somnar.
Imorgon är det svenska på skolan så ska sätta fart nu natt, natt och ha en trevlig kväll.

Bjuder på lite härliga bilder.

Fika i finvädret alla tre sessor.




Mayas nya stövlar :)




Tjejen som älskar att vara ute!


Vackert.

Oj vilket vackert väder, slog upp ögonen och solen skiner kan ju iallafall hoppas på att det är vår nu, eller vad  tycker ni?
Igår klippte vi klövarna på vår sällskaps gris och naturligtvis så lyckas jag klippa stackaren i pulpan, gud vilket dåligt samvete man får :(
Julia och jag var till stallet och gissa om hon kommer ihåg allt, jajamen det gör hon och jädrar vad hon tuffat på sig så det bådar gott. Gud så stor hästen är som snart ska få föl bara nån vecka kvar spännande.

Imorgon åker mitt hjärta fy vad jag kommer att sakna honom en hel vecka men man får hålla sig sysselsatt så tiden går fort.
Nej nu ska vi klä oss och fika och dricka mer kaffe så vi kommer ut i finvädret snart.

älskar alla mina.


Lördag.

Då har Lördagen kommit och jag fick sov morgon så jag klev upp strax innan tio skönt, får se vad vi ska hitta på idag då fram tills det är rid tajm.
Hjärtat har åkt och tankat och brudarna städar efter morgonens bus sedan är det dags för lunch och efter det kan vi kanske hitta på något :)
Kvällen igår blev tidig såg lite på tv och käkade grönsaker med dipp tycker det är super duper gott, sedan la vi oss i nybäddad säng gud vad skönt.
Nej nu ska jag klura nått att hitta på efter lunch och busa med barnen och invänta my love.

Tänker på dig Big b du har världens största otur bara att höra av sig hoppas du vet det.


Glaaaaad.

Nu kommer min äldsta dotter bli super glad för nu är det dags för ridningen att dra igång igen då hon varit stillastående ett bra tag men nu kör vi.
Imorgon klockan fyra ska hon iväg på första träningspasset för denna säsong hon kommer njuta som fisken i vattnet.
Det har ju varit en så kall vinter med så man har inte kunnat rida så mycket då hon rider privat och utomhus då ger det inte särskilt mycket då man inte kan träna lika hårt nä nu ska jag berätta den härliga nyheten för henne.
Hej hopp älskar mina.


Good morning!

Vaknade och tittade ut och vad tror ni jag ser? Jo det regnar fy vad less man blir. Var är våren med all sol?
Det har bara varit grått och regn nu i snart en vecka och det verkar  inte som den kommer att kika fram heller :( lär ju komma till veckan då man är tillbaka i skolan igen.
Tittade på mitt lilla troll idag och insåg att hon är inte så liten längre hon växer och utvecklas så det knakar och hon fyller ju två år om bara några veckor gud vad tiden går fort.
Julia kom hem igår härligt vi och barnen har saknat henne så skönt att allt är som vanligt tror hon hade hemlängtan och var trött hon sover än :)
På dagens ordning står det bus framförallt men i mellan blir det till att tvätta och städa lite alltid lika kul, eller inte.
Sedan efter fyra ska jag njuta av helgen med familjen och my love han åker ju på Måndag känns inte alls nå bra jag hatar att vara utan honom :(
Nu så ska jag fortsätta dricka mitt goda kaffe och sedan klä min lilla busunge, Jennifer är redan klar hon det ska ske på momangen med henne :)


Hemma!

Nu så har man handlat, åkte sedan in till min älskades jobb och fikade med honom. Tycker det är mysigt att träffas på dagen den blir då lite kortare tills man sedan är tillsammans igen :)
Pratade med syster på vägen hem vi ska försöka ses något med barnen till helgen eller veckan, händer inte allt för ofta nu då vi båda går i skolan.
Hämtade mina små troll på dagis så nu är vi alla hemma och jag njuter av en kopp kaffe och ser hur det vräker ner regn utanför fönstren. Himla less på blöta,snö och regn nu men barnen myser och bygger pussel här brevid iallafall.
Julia ringde precis och hon kommer hem idag, hade nog lite hemlängtan så imorgon är vi lediga tillsammans förutom stackars prinsen då som ska jobba hoppas det blir tidigare hemgång för honom.
Bilen gick rakt igenom besiktningen sköööööönt allt var bara fin fint med pärlan :)))))
Nu så är det dags att förbereda middag idag blir det spagettis med pastasås som innehåller purjolök, röktskinka, grädde och cremf mums i magen, sedan ikväll ska jag dippa grönsaker.

Älskar dig mitt hjärta!


Stor handling!

Ja ja jag uppdaterar :)
Tänkte jag skulle ta och storhandla lite idag då, blir nog ica maxi som det känns nu har typ ingenting hemma så det är ett måste.
Små trollen är på dagis till tre och Julia hon är hos pappsen, har inte en aning om när hon tänkte komma hem men det är inte så många dagar kvar på lovet.
Igår var jag och de små och hälsade på tant J och hennes lill tjej hela förmiddagen och eftermiddagen var vi tillsammans så härligt de lekte inne och ute sedan tog vi en prommis och imellan allt åt vi massa gott, vi måste verkligen träffas oftare än vi gör nu och bor på samma ö vi är hopplösa iallafall.
Idag kör jag volvo, ovant men min röda pärla måste besiktas idag så hoppas den går igenom håll tummarna :)
Nu måste jag få något gjort här, handling var det.
 Hörs senare då.

Älskar min familj.