Shooping.

Igår var jag in och beställde lite från hm då Julia vuxit och behöver mer byxor det blev tre par jeans till henne och en kjol plus varsin kitty kofta till små tjejerna, detta levereras förmodligen till veckan härligt nu då det börjar bli höst kallt.
Fk har betalat ut min sjukpenning äntligen plus att jag fick min begärda föräldrapenning och naturligtvis så har de förmodligen gjort fel där så nu har jag ringt och gnällt så nu får vi se om det kommer mer pengar, att man alltid ska behöva tjafsa om allt.
Inatt har jag fått sova ovanligt bra, känns skönt har knappt sovit alls på en vecka nu så det var på tiden :)
Små tjejerna är hemma idag med och Jennifer verkar mycket piggare idag så vi hoppas på det.
Morgondagen består av klädbytardag, hoppas på att vi hittar nå roligt och en del koftor skulle behövas nu inför hösten iallafall till de två större så håll tummarna :)
Julia åker ´med farfar till sin pappa idag¨, blev bestämt igår och hon är så stor nu att hon oftast åker som hon vill imellan.
Nog med svammel från mig nu ska vi göra lite nytta och mysa i regnet.


Tyst.

Nu har det varit tyst i en vecka ifrån mig och ingen bebbe har kommit bara det att jag varit lite less då allt krånglar och bebis överskred procenten men de tänker inget göra :(
Visade sig att jag är öppen två cm och tappen är mjuk och mogen så alltid något men men det är tungt och jobbigt.
Försöker att hålla igång iallafall och idag är barnen hemma då Jennifer kommer hem med feber igår, är lite sur på personalen som inte klär på henne riktigt då de är ute.
Igår tillbringade jag dagen med att umgås med Annica, vi var på Ikea och jag inhandlade lite nytt så som.
Två ljusa mattor till köket.
En svart lurvig matta till vårat sovrum.
En vit tavellist till köket.
Vit duk till köket.
Lila bordsunderlägg till köket.
Tre doft ljus som går i rosa/lila till köket.
Fyra rosa handdukar till badrummet.
Lite nytt alltid trevligt, sedan fikade vi en härlig stor choklad muffins och en kopp kaffe.
Inhandlade också  hallonbladste, det sägs att det ska hjälpa till att sätta igång förlossning och träna livmodern mm så just nu dricker jag en kopp, smakar inte allt för illa facktiskt :)
Får se om Susanne dyker upp här på en fika om ett tag, missstänker det, sedan ska jag mysa och ta hand om mina barn och se om jag hinner med nått av de nya grejorna som fortfarande står i en papp påse från Ikea :)

Nu vart det långt iallafall :))


Väntar.

På att tiden ska gå och att Susanne ska komma idag är det ju ultra och hon ska följa med mig så vi får se hur domen lyder idag men med min tur får jag nog fortsätta vara gravid i evigheter :)
Näää jag är inte så positiv nu.
Har världens snällaste sambo iallafall han bakade två stora tosca kakor igår kväll och det var sjukt gott mums så det åt vi och myste i soffan :)
Nu ska jag fortsätta att vänta och håll tummarna alla nu.
Ha en toppen dag.


Skolmöte.

Då har jag varit på första skolträffen med Julias nya lärare, hon verkar toppen och jag tror att vi kommer att komma mycket bra överens.
Hon hade bara beröm på min dotter stark och duktig i alla ämnen vad hon kan se och väluppfostrad så det kändes mycket bra i mamma hjärtat hoppas på samma fortsättning i framtiden :)
Men hemma kan hon minsann så att man bara vill gråta i mellanåt men det är inte lätt att inte veta om man ska vara liten eller stor.
Den j-vla fk tar sådan tid på sig de började handlägga mitt ärende den 8 sep och sedan har inget mer hänt, trött att allt ska ta sån förbaskad tid.
Jag hinner väl föda denna gång med innan de har tagit fingrarna ur arslet och gjort utbetalningen till mig man får inte vara sjuk i detta samhälle grrrr.
Ja ja nog om detta gnäll nu ska vi vara positiva och göra nytta och spraya lite ajax här hemma luktar sjukt gott :)


Trött!!!!

God morgon har precis lämnat prinzessorna på dagis och är nu hemma igen för en paus innan nästa anhalt som leder till Julias skola och första mötet med hennes fröken.
Börjar bli ganska trött på att vara gravid nu ont, tjock och klumpig haha vad man gnäller fast det är självvalt :) misstänker att barnen är lika less som jag är inte på att vara gravid då men på att ha en tjock,trött och less mamma som inte orkar det hon brukar, synd om de små liven men bara några få veckor kvar nu.
Har klätt mig för dagens utsvägningar men ska väl ta och borsta till håret lite iallafall sedan får plockning, städ och tvätt vänta till eftermiddagen ska bara slappa nu och surfa runt lite.
Have a nice day.


Barnmorskan.

Då har jag varit hos barnmorskan idag 35 fulla veckor och ett sf - mått på 42 cm, hjärtljud på 134 slag/minuten så allt såg bra ut förutom jättemagen då :) fick göra min förlossningtsförberedelse idag med vilket man gör senare men eftersom det ser ut som det gör för mig så var det lika bra, inte för att det står så mycket mer än inga bedövningar och önskan av tidig hemgång haha det står iallafall nått :)))
I övrigt har haft en trevlig dag umgåtts med Annica och fikat med henne sedan med Sandra med trevligt och just nu är vi alla hemma och väntar på pappan ihuset och ska laga middag.
Igår så åkte hela familjen och inhandlade en åkgräsklippare, så nu har vi äntligen något väsentligt tills nästa säsong :) trevligt med biltur och korvätning som vi alltid gör då hela familjen åker.
Resten av denna dag tänker jag ta det lugnt och på min höjd hantera tvätt är lite trött nu och morgondagen består av möte på skolan som Julias farfar ska följa med på ,sedan vet jag inte vad som händer efter det.
Övrigt i veckan vad jag har bokat är ultraljud på Onsdag och doktor besök annars ser det lugnt ut.
Har beställt en sak idag med men det får vara en hemlis så länge ni får se sedan :)
Nu är det dags för matlagning.


HÖST

Nu är det bara att inse att hösten är här vaknade idag till ett grått, regnigt väder och trädens löv är gul och orange.
Riktigt höst väder så idag får det bli innemys.
Tänkte passa på att ta lite tvätt och stöka lite i barnens rum, de älskar när mamma är där och pysslar :)
Denna helg har vi varit så himla trött på kvällarna så det har blivit tidiga kvällar men hann iallafall med att rensa lite i min garderob, plockade även bort en hel del mammakläder som jag varken använder eller kan ha så nu ser man skapligt vad som finns där i :)
Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och ha tvmys med småtjejerna.

Ett stort GRATTIS till min syster som fyller år idag!
 
Bye


Lörda och fynd.

Då var det Lördag då och familjen har varit iväg en sväng, först har jag varit och fyndat med min vännina A på klädbytardag här på Alnö bland annat en klänning till mig :) blev inte så mycket men vi väntar tills den stora marknaden är.
Fy för att vara gravid och gå i sådan trängsel men det gick iallafall :) Snälla rara Allan passade tjejerna då pappsen i huset åkte för att ta upp vår båt ur havet men det blev inte som det var tänkt, en lång historie men stort TACK till Allan iallafall.
Familjen åt sen lunch , ska erkänna att vi fuskade och åkte till birsta på Mcdonalds men alla är mätta iallafall sedan handlade vi Lördagsgodis och är nu åter hemma igen för Lördagsmys.
Hjärtat har plockat undan det mesta för hösten ute nu, jag slapp idag TACK men vi fortsätter med resterande imorgon.
Trevlig Lördag kväll alla där ute.

Love my family.


Lat :)

Helt ärligt så kan jag säga att jag inte gjort många knop idag har varit väldigt lat, men det måste man får vara ibland även om man då blir tröttare :)
Har haft massor av besök idag först syskonbarnet och sedan Big b och hela hans familj så jag provade hans nya bil riktigt skön att åka och köra. Det är en passat så det fick Julia åka hem idag.
Just det hon har tagit spruta idag stelkramp hade gått hur bra som helst, inte förvånad hon brukar inte vara särskilt pjålig och nu har farfar hämtat henne och åkt till pappa.
De små sitter här med mig och ritar, ja de älskar att rita och de hade haft en toppendag på dagis.
Jennifers avdelning hade haft popcorndisco idag också :) kul när de får göra nått annat.
Nu ska vi fundera på middag och invänta pappan i huset. 

Trevlig helg alla.


Dimma och morgon.

God morgon här är vi klar tidigt, små tjejerna sitter och tittar på pingu och Julia har redan åkt i detta trista dimm väder fy vad tråkigt.Hoppas på att det blir bättre då vi ska höst städa ute i helgen, trevligare med sol då. Vad ska man hitta på idag då? Tror att jag ska ta det lugnt här hemma förtjänar det efter all bebis tvätt tycker jag, vad tycker ni?Nu är det snart dags för dagis och nu ringer telefon så hej hej.
Blev nå skum text i förra inlägget vet hur det gick till men ni får ha överseende :)


Babyboxen.

Hej hopp de mesta är klart nu har varit iväg på babyproffsen och hämtat ut blöjhinken med dess tillbehör idag med så de är nära nu :) 
 Fick ett samtal vid lunchtid och blev  bjuden på lunch  av Sandra super duper gott kycklinggryta, ris och en jättegod sallad med vitlök i mums stort TACK för det sedan åkte vi tillsammans och hämtade ut hinken fick åka med henne snällt :)
Hämtat barnen på skola och dagis så nu röjer de runt här för glatta livet, snart dags för dusch och mat för oss alla.
My love jobbar över en stund idag trist men det skulle inte bli så sent iaf som tur är.
Kika nedan så ser hink och innehåll ut och är helt gratis :)
Gratis är gott !


Bebiskläder.

Då var alla bebiskläder tvättade, sängkläder och filtar håller just nu på att vika och packa ner dem i rena kartonger tills lillen anländer :)
Skönt att få dettas gjort kan man ta det lungnar den sista tiden då allt är klart med kläder,vagn, säng och bilstol med mera.
Funderar på att packa en bb väska vilket jag aldrig gjort med de andra men det kanske är på tiden man får ju inte heller längre låna kläder till bebbe på bb längre så vad tycker ni? Har ju iallafall gått 35 fulla veckor nu så sätter det igång får jag ju föda :)
Då så ska jag stöka vidare innan jag ska hämta trollen igen tjingeling.



Nytt till bebben :)



En del av de nytvättade bebiskläderna efter de andra små trollen.


Lunch och fynd.

Då har vi varit iväg och kommit hem gjorde två secondhand fynd en jeans klänning till Maya och en rosa hellokitty kjol till Jennifer :)
Ätit lunch och bara myst och haft det bra verkar som det kommer komma in svarta skinnjackor nu för Jennifer, hoppas det iaf.
Nu ska jag strax hämta barnen och solen skiner så jag tror vi ska vara ute innan det är dags att laga middag, ska starta någon tvätt med och har lite att vika också men det tar vi sedan måste ju ta vara på solen.
Tror jag ska slå en pling till Big b med, har inte pratat på någon dag nu så är väl dags så vi hörs kanske senare :)


Staden.

Idag så blir det en sväng till staden med A som varit inbokat en vecka eller så, får se om det blir en lunch med. Sitter just nu och inväntar henne och lilleman i lugnan ro med en kopp kaffe så skönt att få en slappardag idag.

Hela dagen igår så bestod det av städning här hemma och det känns idag men man måste, tack gode gud så kom hjärtat mitt hem och tog golven dammsög och skurade annars hade jag inte varit på benen idag känns det som :)

Jag tycker just nu att ajax orginal rengöring luktar så sjukt gott kan inte få nog av det, snacka om skumma graviditets ideer haha :) Ni alla kan ju gissa vad det luktar hemma hos oss, eller?Har facktiskt tänt några värme ljus med doft nu somjag fick av Sandra som luktar jättegott så det är en blandning av ajax och dessa nu.

Nu så ska jag surfa runt lite innan de kommer.
Have a nice day.


Skulle vilja ha dessa, tror att det kan bli en beställning så fina ju.


Till bebis och Maya.



Till Jennifer

Till Maya och Jennifer



Till Julia



Till Julia



Till Julia

 


Städning AB

Då var tvättmaskinen fixad sedan igår sååååå skönt så idag ska det bli tvättning och städning av, kan ju inte slappa och roa sig varje dag då förfaller allt så nu får man sätta fart.
Barnen är lämnade och jag ska hämta Julia vid tolv snåret, lärarna har utbildning så irreterande korta dagar hela tiden det lär man sig ingenting på och det blir en massa åkande för alla föräldrar.
Har en teori för dagens städ och tvätt så håll tummarna för att den håller :)
Bästa att röra på sig då hej hej så länge.


Sällskap.

Hej hopp ny vecka, idag har jag haft sällskap hela dagen har umgåtts med Sandra hemma hos henne. Hon har flyttat närmare oss nu och Annica kom och fikade med trevligt :)
Tack för lunch och gottfika med trevligt sällskap.
Idag har jag fått ny ultra tid ska på ny kontroll till veckan då får se vad som sägs och om det ska göras något.
Kidzen är hemma och är snälla och rara, så nu ska jag ta itu med hemmet och busa med barnen.


God kväll.

Hej alla glada då var det Söndagkvälloch ny vecka väntas. Vad som hänt idag då, jo hela familjen åkte och kompletterings handla lite mat och  sedan åt vi lunch innan hemgång, nice :)
Pappan i huset skjutsade mellan på kalas hos en dagis kompis och vi andra var hemma, lilltjejen kom hem som en katt sååå söt.
I eftermiddag så har jag ägnat mig åt tvätt och mera tvätt sedan bestämmer sig tvättmaskinen för att lägga av :( hoppas hjärtat kan fixa den sedan.
Har rensat lite bland baby grejorna jag fick tillbaka sorterat strl och så, fy vilken tid det tar men nu till veckan då jag är ensam på dagarna iaf Måndag och Tisdag så då ska sista baby sakerna tvättas och fixas sängkläder, kläder och filtar om jag nu har nån tvättmaskin sedan Onsdag är jag uppbokad.
Nej jag ska ta och slappa lite är slut nu för snart kommer hjärtat hem, han är ute och åker lite mc och småtjejerna har lagt sig för kvällen.
Trevlig kväll och god natt.


Partytajm.

Då var vi hemma från ett lugnt kalas, ändå helt trött och slut men trevligt var det iallafall gofika och mat :)Fick igen massor av mina baby grejor av mitt syskonbarn så till veckan blir det stortvätt av de sista baby grejorna sedan är allt klart för den lille.´Barnen är nöjda och belåtna de sitter och ser film och äter sitt Lördagsgodis som de fick av sin snälla gudfar som han inhandlat på en resa  han precis kommit hem ifrån TACK. Hjärtat mitt är hemma inatt så mysigt så här blir det en tidig kväll med filmmys.

Have a nice evning.


Morning.

Då var det Lördag och bara jag som är vaken, strax kommer mitt hjärta hem och vi drar iväg vidare till syster.Hände något helsjukt här igår någon ringde på dörren kvart i nio och inget vet vem ,jag öppnade inte iallafall skummisar mitt ute på landet.
Hann få en glimt bakomför rullgardinen och det var en lång smal man, obehagligt.
Hann med både ögonbryn och naglar efter det så sov lite krassligt hoppas på bättre sömn inatt då :(
Nope ska fortsätta att avnjuta kaffe i lugn och ro innan mina utvilade prinzessor vaknar då blir det ingen vila eller ro :) dull fart på dem.
Ha en toppen Lördag hörs vi sedan.


Trevlig helg.

På er alla nu är barnen lagda efter filmmys och jag ensam då kärleken min jobbar natt inatt :( men det får gå det med.
Här hemma är allt fixat och klart så nu ska jag ha lite egen tid hade tänkt fixa ögonbryn och naglar, ta en dusch och slappa framför tvn så vi får se hur mycket jag igentligen gör :) kanske fixar till lite mer på designen med om orken finns känner mig ganska trött nu.
Imorgon så drar vi till systeryster iallafall ska få igen de sista av mina babygrejor med :) skönt att få det klart innan bebis kommer. Sätter förlossningen igång nu så stoppar de inte mig då jag har både för mycket fostervatten och en jätte baby och man brukar inte gå tiden ut då. 
Jag vill inte heller ända till 12 Oktober NEJ tack någon som vågar gissa på när den lille ska komma till världen?
Nu så ska jag ha egentid ha en toppen kväll alla.

Älskar min familj.


Pausade.

Är precis det jag gjort, unnade mig ett par nya leggings inför hösten från Lindex :)
Hämtade flickan från skolan först sedan drog vi iväg och inhandlade dessa skönheter och fick oss sedan en fika hos Annica, skönt att pausa :)
Väl hemma igen och tvättmaskinen går just nu varm och de viktigaste måsten är gjorda i övrigt bara små tjejerna som ska hämtas nu då så är det lugna gatan hos oss.
Hörs senare då.



Lindex Shop Online - Leggings


Fixar.

Håller på att fixa lite här därför det är rörigt på bloggen :)
Önska mig lycka till.


Höst - brrr.

Brrr nu är det höst svinkallt fem grader och blåst, lovely, or not. Snart dags att klä oss och lugnet är slut sedan blir det dagis och jag åker sedan vidare hem för  att packa vi åker nog till syster då vi ska på kalas där imorgon så stannar vi nog över.
Passar på då mylove jobbar händer inte så ofta.
Vad ska man ta på sig idag då?
Inte en aning då det vart så här kallt, brudarna får nog ha jeans iallafall så de inte fryser om små benen.
Dags att rota runt efter varma kläder i garderoben då hej så länge.


We are home.

Härlig dag för mig och Susanne lallat på mest hela dagen innan det var dags att hämta kidzen och fy så varmt det blev idag jag som tagit på mig tjocktröjan :( rekomenderas inte.
Nu är vi alla hemma och två av gullgrisarna blev tjurig den äldsta och minsta men nu är det lugnt iallafall.
Lilla Maya spelar just nu med bolan för bebben i magen tycker hon är toppen skoj :)
Nu ska det plockas, lagas mat, busa och invänta pappan i huset, ingen övertid idag heller härligt :)
Då så lite från oss idag iallafall.


Sunshine.

Har precis lämnat mina älsklingar på dagis och stor hjärtat åkte taxin till skolan och jag är hemma igen och väntar på att Susanne ska komma och hämta mig, jag ska följa med henne och uträtta några saker :)
Kompismys :)
Börjar facktiskt känna mig bättre har försökt röra på huvudet som man ska då man har öronkristaller som lossnat, hoppas på det bästa nu :)
Avnjuter en kopp kaffe med underbara låten nedan gillar den sjukt mycket kan lyssna hundra ggr om, det är livet.
Nu ska jag lyssna vidare och surfa runt lite innan S kommer och vi ska iväg.
Gå ut i solen alla de mår man bra av.
 



Lite bättre.

Kännt mig lite bättre idag hoppas på att det går åt rätt håll nu och släpper, dock har jag sovit bättre inatt om det beror på det kanske.
Barnen har varit på dagis och skola och är nu hemma två leker och en ritar och strax ska vi laga våfflor och förhoppningsvis så slutar pappan i huset i vanlig tid idag.
Tagit mig iväg på apoteket och affären idag hittade en söt bricka, jag har en från samma serie sedan tidigare lite skoj iallafall sedan fick jag kaffe hos min vän Annica och efter det fick jag besök av Kära Susanne och en kompis till henne så vi drack lite kaffe vi med :)
Stort GRATTIS till en nära vän till familjen som klarade mc kortet idag grattis grattis.
Nu så ska jag plocka undan lite innan det är dags för mat.