Vilken helg.

Kalas, kalas på hög nivå Lördag var det kalas för Fasters stor hjärta hela tio år fyllde hon och ett stort lyckat kalas med mycket fika och fina presenterag .
Igår Söndag så hade vår lilla stora tjej fyra år kalas, oj vad presenter hon fick sedan va det ju julskyltning och den hann vi också med, det va så mysigt det snöade och va inte allt för kallt. Varje år går vi på skyltningen så barnen får se tomten, äta korv och få nått paket så här innan jul samt se den fina julstämningen.
Idag har vi lunchat med Anna super mysigt sedan så gick jag och Maya till ett nytt ställe som öppnat i Birsta oj vilken rolig butik, fyndade en Didriksson overall till Maya får se om den är lika bra som Reima då, nån som vet?
Efter middagen idag så ska Jennifer och jag åka själva till Birsta egen mamma tid :)
I Fredags hände något fantastiskt, förtrollande men ni får veta sedan men kan bara säga :)))))))))
Nu så ska jag göra lite n ytta här hemma så maten och allt är klart tills vi ska åka.
♥Älskar min prins över allt annat.♥


Grattis på 4 - års dagen.

Grattis till våran prinzessa Jennifer som fyller hela fyra år idag, har haft så fullt upp att jag inte hunnit uppdatera men idag är det hjärtats dag och hon har redan hunnit haft tjejkalas för de kompisar som inte kan komma på Söndag å så mycket fina presenter hon fått ett stort TACK till tant J hennes flicka och Susannne och Moa för att ni kom.

En födelsedags bild av vår 4 åring


Jag beklagar.

Jag beklagar sorgen djupt för alla er som drabbats, så fruktansvärt tragiskt. Vad  ska man säga en av Julias farfars närmaste vänner har avlidit knall och fall, jag själv känner hans dotter och har även jobbat lite med henne och hon är Julias fasters bästa vän. Fy så tragiskt har inte så mycket mer att tilläga mer än att jag beklagar djupt.


Good morning.

Trött som ett ägg är man fast att jag somnade super tidigt igår igen men snart går det över vilket som alltid trött på morgonen.
Har två omöjliga morgonpigga prinzess troll, speciellt lilla Maya är överallt och gör hyss ett under att man får på sig kläderna innan man ska till dagis ibland :)
Idag så ska jag och lillan bara vara hemma tvätta och greja lite inte mycket men lite iallafall, sedan måste vi fixa inför kalasen fasters lilla/stora hjärta fyller ju också år.
Som jag och mylove planerat så ska vi försöka med present inhandling imorgon eftermiddag sedan har jag ju kvart för Julia med.
Nä detta går inte måste göra oss klara nu, så ha en superdag alla glada!
Lägger upp en bild nu eftersom jag är så slö på det i vanliga fall.
ENJOY

Bjuder på en superfin bild av mig och min prins :)


Home.

Nu är vi hemma, barnen är hämtade och vi har fikat fruktsallad med grädde, mums och uppskattat blev det :)
Har precis pratat med mylove som vill hem till familjen sin, så gullig :)
Fick dagis fotona på Jennifer idag så söt inget jätte leende men så fint iallafall, blev nöjd med dom både i färg och svartvita.
Nu så ska man väl ta och göra lite hemma sysslor och fundera på maten klockan är ju ganska mycket nu så får sätta fart och naturligtvis glömde jag dra ner ena soptunnan idag då det va tömning klanto man är.
Nä sysslor hej hej.


Måndag.

Då var det Måndag igen och födelsedags firandet är över, de flesta blev fulla som kastruller men vi hade skoj iallafall och kalaset och allt bus blev lyckat.
Söndag klev jag upp runt halv nio och mådde toppen dock lite trött for sedan och hämtade små tjejerna och handlade sedan blev det myspys resten av dagen.
Måndag igen barnen är på skola och dagis så jag och Maya åkte till Annica för fika så mysigt då det inte är sånt toppen väder heller.
Nu är det bara fyra dagar till Prinzess Jennifer fyller år är nära nu hela fyra år känns som hon nyss va bebis men men. Onsdag så ska vi planera och inhandla presenter och grejor till kalaset hon vill tydligen ha tingeling tema :) rar de små.
Nä ska fortsätta på mitt kaffe nu och vara social så hej hej.
 


Grattis!

Grattis till min älskade prins på 30 års dagen det ska vi fira så det ryker om det, hans ska få en toppen dag.


Snööööööööö!

Klev upp idag och vad ser jag? Jo det har kommit snö så mysigt, ganska komiskt eftersom jag städade undan alla mina sommar och vårkläder igår :)
Stackars lilla Maya har ingen overall heller så nu gör jag en EFTERLYSNING NÅGON SOM HAR EN REIMA OVERALL TILL SALU I STORLEK 74/80?
Har ingen lust att köpa en helt ny då de växer så fort visserligen så är reima stor på storlekarna men iallafall känns så onödigt.
Ett STORT GRATTIS till Tant J idag på fördelsedagen, vi syns sedan gumman grattis  till dig vännen.
Lillan sover än, tog sovmorgon hon är nog tröttis så det är bara jag och prinzessan Jennifer som är vakna och myser, hon blev överlycklig när hon såg snön, som hon väntat :)
Tjejerna börjar bli smått förkylda också, så himla typiskt alltid är det nått som ska hända och ske både bra och dåligt, thats life!
Som ni säkert sett så börjar det ändras på bloggen lite rörigt i designen just nu :)
Nu ska jag ta och klä oss och se om lillan strax vaknar, ha en toppen dag.
Älskar min familj.


Sista hålet.

Då var lilla Mayas sista hål i örat klart så nu är de där båda två så sööött, det gick alldeles utmärkt denna gång med.
Åkte på dagis å lämnade sedan for vi vidare till Annica och fika lite med henne och Sandra trevligt och sedan vidare till Pleasure, hade ju sån tur och fick hjälp att tvätta bilen idag med å så fin den blev skiner så tack för det :)
Har ju glömt att skriva ett jätte Grattis till Annica med som vann kareoke tävlingen och fick en Hawaii resa.
Regnet öser ner som bara den och blåser inte alls kul så just nu sitter tjejerna och pysslar de målar och grejar.
Stackars, stackars Big b som förmodligen fått influensan hoppas du snart är piggare du vet vart jag finns om du blir sämre.
Ska väl ta och fixa lite här hemma då det inte blivit mycket gjort idag middag ska ju göras med.
Hejsan hoppsan hörs senare.


Blåsigt.

Då  blåser det idag igen då snarare storm än nått annat så himla tråkigt :( lillan sover och hjärtat har åkt till jobbet för en stund sedan, sotarn har varit här så han stannade hemma :) inget brandförbud tack och lov allt såg bara fint ut.
Efter skola och dagis idag drar vi iväg till stallet sedan hem och laga middag tror jag ska göra köttbullar, då blir alla glada.
Bakade pepparkakor igår det tyckte tjejerna va skoj men lilla Maya hon åt upp sin lilla deg bit sedan ville hon kliva ner haha så sööööt.
Mer då? ska ta och ringa Susanne och se om jag kan söka skolan hemmifrån eller om jag verkligen måste åka in dit vore skönt att slippa har massor av annat på schemat som också måste göras så ska plinga henne innan det blir försent. Lägger upp lite bilder senare ska skärpa mig med det där :)
Tänkte jag skulle göra om lite på bloggen med så ser det konstigt ut så vet ni varför.


Tjolla hopp!

Nu så ska jag ta itu med bloggen har inte skrivit på över två veckor nu skäms på mig :) men here i come. Fredag var Jennifer, Maya, jag och Annica till drakborgen oj vad de tyckte det va skoj härjade på i flera timmar och fikade :)
Kvällen tog vi det enbart lungt åkte iväg till gravarna hela familjen, tände ljus och satte upp lite myspys osv, resterande tid så åt vi gott och hade hemma mys.
Lördag hade jag ensam dag tjejerna va med pappa och Julia va på fest med moster och kusinerna. Jag och Anna drog iväg på klädbytardag i Bergeforsen skönt att gå bara hon och jag då vi inte hinner med det så ofta, hittade en hel del men inte så bra som det brukar vara och fortfarande ingen overall till Maya :(
Åkte sedan och fikade med tant J och hennes dotter så fick jag fina blommor av henne med Tack vännen du är en pärla. Barnen hade varit med pappa till Härnösand och shoppat lite på Dollar så fick jag blommor av dem med de är så söta :) Tack tack igen. Hjärtat lagade god mat sedan film mys och sängen.
Söndag hämtade vi hem Julia och så vidare till stallet de små for till Farmor med pappa, Julia har hård tränat nästan hela veckan på lovet; Jennifer har ridit med och travat så duktig tjej :)))
Just nu så sover lillan och de andra är på skola å dagis, vi har varit och handlat hem lite mat nu på morgonen så det är gjort och nu ska jag ta och göra nytta har tusen grejor att göra innan hämtning så får passa på är ändå storm och kallt ute så för sedan ska de små få baka pepparkakor tänkte jag är ju facktiskt November nu så de kan få göra en sväng nu och sedan en gång till.
Hej hopp!