Vinter förberedd :)

Då var vi vinter förberedda, hjärtat har bytt däck på bilen, T och jag städade ur den så nu är det gjort och isskraporna är lagda på plats och Mayas stol är fastmonterad och klar så allt är förberett för vintern.
Idag så skulle vi ta andra hålet på Maya men hon har kvar ett litet pytte sår så vi beslutade att vänta en vecka till så det är riktigt läkt, och bara så ni vet är det absolut ingen infektion.
Sedan så tog T dotter N sina hål så fint det blev, tyvärr blev stackarn ledsen men det gick ju över lika snabbt :)
Vi har helt enkelt haft en toppen dag, tänker inte uppdater de övriga dagrna nu då det blir sååååå långt och tradigt har varit slö nu i fem dagar men sånt händer.
Har precis lagt barnen efter att vi kommit hem från Big b då vi skjutsade hem T och N, barnen åt där och jag hjälpte honom att lufta bromsarna på bilen så har lärt mig nått nytt idag kan jag det :)
Nu ska jag läsa lite bloggar och invänta my love sedan ska vi mysa och äta från Max, vardags lyx :) mums.
Natt, natt.


God morgon!

God morgon är vad det är nu är så trött att ögonen går i kors än känns det som, har väl olika orsaker antar jag finurligt livet kan vara.
Igår blev det broccoligratäng till middag efter det åkte jag ensam till icamaxi handlade enstaka grej sedan så åkte jag in på citygross och handlade även där enstaka grej sedan vidare till Annica tog en fika där med henne chokladboll å kaffe yammie :)
Hemma igen kvart över åtta, tog en dusch sedan sängen och ett långt samtal, tror nog att allt kommer lösa sig iallafall även om det känns tungt och avskyvärt jobbigt, det måste helt enkelt lösa sig men hur vet jag inte riktigt än men hur det än är så kan man inte bara släppa allt för enkelhetens skull då man älskar någon av hela sitt   hjärta, skillnad om man varken är kär eller älskar någon då skulle det inte ens kännas tungt och jobbigt, får försöka ge och ta i en jämn balans och bearbeta måste jag göra vilket som.
Barnen är klara och jag ska ta och duscha göra nytta, efter skolan för Julia blir det stallet å rida sedan ska hon till pappa i helgen får se vad övriga familjen hittar på då, förmodligen en slapp helg.
Nej mys med tjejerna som är lite halvtjuriga idag, förkylda och trötta, sedan nytta och dusch va det.
.
Jag älskar dig Andreas av hela mitt hjärta, glöm aldrig det oavsett


Så det kan bli.

Så det kan bli, ibland är allt fruktansvärt svårt att glömma utan att bearbeta på ett bra sätt det går inte att glömma om man inte kan bearbeta rätt, däremot förtränga saker men de kommer snabbt ikapp. När de sakerna kommer ikapp blir det inte bra överhuvudtaget men vad ska man göra?
Har tusentals tankar som snurrar omkring, bra minnen och hemska minnen även om de bra är betydligt många fler så spelar de in i mående och handlingar de som är negativa.
Har haft många tankar kring detta en längre tid men allt snurrar bara och när det är så personligt som detta att hela livet hänger på en tråd så är det svårt vare sig man vill eller inte.
Mitt liv, mitt livs kärlek, mina barn och tusen saker till, faan att man  har så svårt att bearbeta och glömma, men kanske inte så konstigt om hjärtat slits ut av en hjärnhand och stampas på och sedan trycks tillbaka i en enda slarvig röra utan åtgärder.
Så vad ska man göra och vad ska hända?
Jag älskar dig över hela mitt hjärta, men så svårt att glömma gå vidare accepter med mera, jag vill ha tillbaka vårat gamla perfekta, underbara förhållande och familj.

Den här låten betyder nått alldeles speciellt för mig och bara bra minnen.




Snö.

Jahopp då har snön börjat landa här omkring med brrrr, hade fått ett mess från Susanne och hemma hos dom snöade det för fullt igårkväll men inte hos hos bara regn och storm här, men den lär ju komma snart.
Igår eftermiddag drog jag iväg till min kära vän A så gosig hennes mage blivit och stor, bebisen kommer ju inte förrän i Januari :) Sedan hem då låg alla de små och sov så blev en dusch och lugna gatan i sängen framför tvn så skönt, men av någon besynnerlig anledning så har jag svårt att sova fast jag e trött irreterande iallafall.
Vaknade idag och klev upp och vem är inte snorig tror ni? Jo lilla Maya naturligtvis men ingen feber eller så än så länge, Jennifer har varit snorig i ett par dagar med men inte så att hon varit hemma från dagis.
Hoppas att det stannar vid snor och inget mera bara. Glömde ju skriva va till stallet efter hämtning också igår Jennifer red och sedan Julia är ju på en annan nivå med henne, Jennifer tränara ju bara balans, sedan så satt Maya för första gången på en hästrygg gud så hon skrattade lilltrollet så kanske blir rid tjejer de andra med fast alla tre är minst lika motor intresserad lustigt hur de är :)
Nog för mig ska ta och fika å göra nytta.
Seee ya


Ensamma.

Då var vi ensamma bara Maya och jag hemma så tyst det blev då T och N åkte hem vet inte vad jag ska hitta på lilla Maya sover också så har plockat undan och så men nu då ? Vad ska man hitta på lär ju fastna här, ha ha man är sämst som inte har större fantasi.
Är sjukt trött då jag inte är van att kliva upp så tidigt som jag gjort och fullrulle hela dagarna, men kul har det varit iallafall och de kommer vara saknade.
Igår drog vi iväg och kikade skinnställ till T de va skoj och innan vi hittade strl haha ja de va roligt T men nu är det gjort så nu vet du exakt vilken strl.
Sedan åkte vi och storhandlade, hämtade kidzen och käka middag ihop toppen, sedan idag så skjutsade jag dom till tåget så nu är det på väg hemmåt tre timmars färd så hoppas resan går bra.
Har inte så super mycket att skriva ännu som är av vikt så seeeeeee ya.


Update av en lååång vecka.

Oj vilken lång vecka men trevlig :) hjärtat har jobbat över helgen och allt mindre kul :( men som sagt Onsdag så hade vi det skoj det Maya sessan skulle göra var hål i öronen så nu är det gjort sååå söt även fasters pussunge har numera hål :) allt gick fin fint inte pip sa dom emla gjorde susen.
Sedan Torsdag så fick jag besök av T och hennes dotter samt fasters snutta skoj skoj superfin tjej och vän med Big b de bor där nu tills de ska hem va hemma hos oss hela dagen sedan for vi till stallet och tjejerna red de stora och de små fick följa med farbror Allan hem.
När Big b slutade så käkade vi alla tillsammans en stor hög vid matbordet såg ut som en mafiosos familj :) haha.
Fredag så drog vi iväg med alla barnen jag och T till Birsta och shoppade, käkade lunch. Jennifer handlade mössa, vantar, fleece jacka och så klart en klänning och strumpor, julia fick ett par skor och strumpor och mamma fick skor med :)))
Julia hade sedan lektion kl sex fy vad kallt det va men hon lär sig nya saker hela tiden iaf så det är utmärkt, men det är riktig höst nu och man måste ha mycket kläder i stallet, sedan åkte Julia med farfar till sin pappa.
Lördag så var vi uppe vid åtta sedan åkte vi till stallet så red Jennifer med sin kompis och snacka om att de tyckte det va kul, hem åt lunch sedan så blev det ica å handla lite mat och resten av kvällen badades det och slappa.
Idag har vi varit till Big b käka lunch där med dom trevligt, du har fått jättefint men nått framöver måste vi nog på Ikea och shoppa en del saker :) vad säger du Big b?
Snart kommer hjärtat och Julia hem så ska vi äta gott, gott.
Det blev ett låååååååååångt inlägg men uppdaterat iallafall :)

Hittade en bra låt idag med, tycker jag iaf.