Update av en lååång vecka.

Oj vilken lång vecka men trevlig :) hjärtat har jobbat över helgen och allt mindre kul :( men som sagt Onsdag så hade vi det skoj det Maya sessan skulle göra var hål i öronen så nu är det gjort sååå söt även fasters pussunge har numera hål :) allt gick fin fint inte pip sa dom emla gjorde susen.
Sedan Torsdag så fick jag besök av T och hennes dotter samt fasters snutta skoj skoj superfin tjej och vän med Big b de bor där nu tills de ska hem va hemma hos oss hela dagen sedan for vi till stallet och tjejerna red de stora och de små fick följa med farbror Allan hem.
När Big b slutade så käkade vi alla tillsammans en stor hög vid matbordet såg ut som en mafiosos familj :) haha.
Fredag så drog vi iväg med alla barnen jag och T till Birsta och shoppade, käkade lunch. Jennifer handlade mössa, vantar, fleece jacka och så klart en klänning och strumpor, julia fick ett par skor och strumpor och mamma fick skor med :)))
Julia hade sedan lektion kl sex fy vad kallt det va men hon lär sig nya saker hela tiden iaf så det är utmärkt, men det är riktig höst nu och man måste ha mycket kläder i stallet, sedan åkte Julia med farfar till sin pappa.
Lördag så var vi uppe vid åtta sedan åkte vi till stallet så red Jennifer med sin kompis och snacka om att de tyckte det va kul, hem åt lunch sedan så blev det ica å handla lite mat och resten av kvällen badades det och slappa.
Idag har vi varit till Big b käka lunch där med dom trevligt, du har fått jättefint men nått framöver måste vi nog på Ikea och shoppa en del saker :) vad säger du Big b?
Snart kommer hjärtat och Julia hem så ska vi äta gott, gott.
Det blev ett låååååååååångt inlägg men uppdaterat iallafall :)

Hittade en bra låt idag med, tycker jag iaf.


Uttryck dig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback