Måndag igen.

Då var det månadag igen och julen närmar sig med stormsteg, lite stressad då vi har massvis kvar att handla sedan är det inskolning på Maya och massor av annat inbokat med, jaja det får så lov att hinnas med.
Helgen och min födelsedag har varit toppen ett stort till alla som grattade mig och så fina presenter TACK det var super alltihopa.
Igår var vi på kalas för Moa som fyller fyra grattis igen lill gumman och så var Big b och halva hans familj där med så blev en riktig släkt helg, sedan hem barnen helt slut och mamma med efter helgens upptåg.
Idag är barnen på skola å dagis så slappar, vilket jag igentligen inte har tid med men det ordnar sig grejar senare.
Lilla Maya håller på att somna nu så ska passa på att ta en kopp kaffe så hej hej.
Älskar min familj.


Piggare!

 Ja idag känner jag mig piggare i kroppen men sovit dåligt och ont i halsen, eftermiddagen igår drog vi iväg till birsta och mötte upp Sandra, Julia behövde verkligen nya vinterskor så bara att ta en alvedon och åka så det blev ett par everest vinterkängor och en didriksson jacka till henne, nu är hon super nöjd.
Åt sedan middag där tillsammans med Sandra och hennes kille mycket trevligt sedan hem å bada barnen och natta.
Än så länge har vi inte gjort mycket här hemma myst hela morgonen kikat film med tjejerna så nu är det dags att göra lite nytta för vi ska iväg på bvc med Maya till klocka fyra hon ska göra arton månaders kontrollen, ska bli intressant att veta vad lilltrollet väger :) sedan vid fem ska vi hämta upp Julia hos en kompis.
Nytta va det plocka å dona måste man ju, sedan fyller jag ju år imorgon pensionär snart :)
Big b jag vill också ha snö, vi och barnen haha :) snälla kom med soffan snart ;) vi väntar på den ett stort TACK i förskott.
Nytta!!!!
Älskar min familj.
 


Toppen!

Då börjar vi bli sjuka då, har jätte ont i kroppen, halsen och börjar bli snorig blääääää inte alls vad jag tänkt mig och har tid med :( Prinsen mår inte heller bra men åkt på jobbet iallafall.
Igår så kom Therese, Nova och Sandra på besök tyvärr så var lilla Nova inge pigg stackaren men det var jätte trevlig iallafall och tack till Sandra som kom med present till Jennifer, hon fick en Tingeling grej med massa tillbehör en riktigt bra leksak.
Idag så ska Julia stanna kvar på fritids till tre är väl tråkigt att vara hemma med mamma och små syskon så vi har myst hela morgonen sett på film då vi inte behöver åka iväg tillett idag.
Just det vår lilla Maya har fått plats på dagis hon börjar inskolningen den 14 december, känns så fel vi alla tycker hon är så liten fast hon inte är det 1 år och 7 månader då är det verkligen dags att börja, haha vi har alltid sett henne så liten :)
Igår så fixade jag till i små tjejernas rum de har fått en soffa av Therese och Morbror så ett stort TACK till er,  det blev super mysigt bara Julia kvar nu.
 ;) till Big b, vi vill ha den!
Nu så har jag inte tid med det här med ska väl hitta på nått, har en del att göra med.

Älskar min familj.