Då så.

Då var morgon dagen fullspäckad, först ska jag till Malin imorgon efter dagis sedan därifrån till Timrå och hämta fasters sessa vidare till stan för att möta upp bigb vi ska göra vår grej skoj ni får se när vi är hemma igen :) och imellan så ska jag på apoteket med hoppas allt hinns med ska försöka klämma in stallet med sedan så ska jag ha besök också men det går nog bara man vill, tur Allan hämtar flickorna från skola och dagis iallafall så behöver inte stressa för det.
Vi var till stallet idag efter dagis och skola, Jennifers kompis va där så hon hade superskoj och ville inte alls åka hem fast vi vart där i två timmar och lekt, kompisar börjar betyda så mycket nu.
Lilla Maya sover redan hon blev helt  slut efter stallet och middagen så blev en tidigare kväll för henne då hon inte orkade mer. De större kollar barn tv, snart dags för dem att gå och lägga sig med och jag inväntar hjärtat mitt jag.
Ska plocka det sista nu och sedan slappa så natti natt alla där ute.

Älskar min prins.


Svin kallt.

Fy vad det är kallt, riktigt svinkallt dags att fylla på vant förrådet, var tog värmen ivägen? brukar väl inte vara så här kallt i September vad jag kan komma ihåg, inte trevligt iaf :(
Vi ska iväg till stallet idag med ju i storm och kyla jaja inte mycket att göra åt det bara att klä på sig ordentligt.
Hjärtat kom hem ganska sent igår så hoppade i säng nästan på en gång och det är hela sex dagar till minst :( svin tråkigt men det är ju igentligen en bråkdel av all tid vi spenderar tillsammans så ska inte gnälla igentligen.
Barnen är på skola och dagis och jag å lillan är hemma ska bara ta det passivt idag har inga måsten direkt så kan man passa på :)
Imorgon får man storfrämmande tror jag ska bli himlans spännande Big b men jag ringer dig sedan om du läser för kan inte hämta Meja den tiden ska hämta mina egna barn då ju :( sorry men vi kan styra till det så hämtar jag henne tidigare, ok.
Nä ska ta hand om lite tvätt som vanligt, surra lite telef lär det bli med så hej hej så länge.


Ny dag nya tag.

Har vikt tvätt och hängt det sista fast tvätten tar aldrig slut igentligen :( men morgonen är lång hinner lite till iallafall. Ska hämta Julia ett sedan ska hon till pappa över helgen och vi måste handla, får ju besök på Lördag :)
Har mått illa och blir så trött då och i följd av det grinig och sur, jäkla magkatarr känns som livet blir förstört fast det inte är så men, börjar bli mycket bättre nu med medicinen iallafall. Synd bara att familjen blir drabbade med.
Har iallafall lärt Julia viktiga saker märker jag hon springer för barncancer fonden idag, tog en del av sina egna sparade pengar plus att hon fick av mig till att skänka , hon utbrast det är viktigt att skänka till cancerfonden så alla kan få hjälp för om inte man gör det så finns ingen hjälp att få så man får bra mediciner så duktig tjej.
Har världens suraste Maya idag inget är bra bara tjurar konstant provat lagt henne femtioelva ggr nu men utan resultat, skulle tro att hon är jätte trött.
Nu har jag surrat så mycket så hej hej.
Älskar min familj.


Kvällen.

Då var det kvällen igen och hunnit med en hel del under dagen med tvätt, handling osv. Tanken var att vi skulle åka till min vän Annika idag och käka men naturligtvis då jag är på väg att möta syrran så börjar bromslampan pipa och varna hej vilt så tordes inte köra, skittråkigt ledsen gumman.
Broder va förbi en sväng idag drack kaffe och pratade trevligt med en stunds sällskap, och du allt ordnar sig ge aldrig upp en K ger inte upp Big b glöm inte det kramar i massor till dig.
Hjärtat har jobbat över idag så brudarna och jag gjorde våfflor men nu när my love kom hem så blev vi sugen så nu har han åkt och handlat max mat såååååå gott och han är så go som åkte, love ya.
Har inte pratat med Susanne idag och inte setts på hela veckan :( nu saknar jag henne/dig i massor men hörs väl imorgon och syns på Lördag iaf :) prövade ringa men va upptaget.
Längtar till Lördag som en tok och tror inte jag är ensam heller, efter vår tur så ska jag bjuda Big b och hans så kallad tjejkompis V på middag tänkte köra Tacos, vad tror ni om det?
Nog från mig nu ska vika lite tvätt medans jag inväntar min käraste.
God natt och sov gott alla där ute i mörkret.

Älskar alla mina mer än himlens alla stjärnor.


Morgon pigga.

Idag är mina barn extremt morgonpigga och uppe med tuppen, de brukar inte alls vara så men innan halv sju var de uppe idag, trötter nu då.
Igår så hade Julia sin bästa kompis Julia här en väldigt fin och väluppfostrad flicka så skoj att se hur bra de kommer överens hämtade dom vid två och vi skjutsade hem henne till halvsex då vi ätit middag och så, de hade ändå inte fått nog av varandra :)
Big b kom förbi en snabbis med hämtade kläder till bruppan som ska med på Lördag, en tjusig dam :) hoppas kläderna passar, säg till om det är nått ni saknar Big b.
Eftermiddagen igår bestod av barnen och tvätt, nu har my love fixat tvättis med så den stannar inte hela tiden yippieeee för det :) Maya fick klippa sig igen då håret bara rinner ut på henne, kommer bli en långhårig flicka det här, sedan fick hon ta en dusch innan det va natt, natt.
Mamma och pappa i huset kikade  två avsnitt Sopranos då alla prinzessor somnat innan det var dags att sussa för oss med.
Idag då är vi ensamma hjärtat jobbar över :( skittråkigt, vi ska åka och möta syster yster en snabbis innan vi hämtar Julia iaf sedan ska det fixas med mer tvätt, mat och allt därtill.
Oj vad jag skriver, hjärnan funkar bra på morgonen hahaha så sa jag till min syster då vi diskuterade studier med :)))
Have a nice day people.


Tråkigt!

Så förbaskat tråkigt att betala räkningar men nu är det gjort för denna gång iallafall, sedan upptäckte jag att vi betalar inte avgift för Jennifers dagisplats längre antar att det beror på att hon ska fylla fyra snart, hoppas inte är nått annat iallafall :)
Fick undan en del igår städade och donade uppe skönt att få det gjort så idag kommer vi att tvätta och vika tvätt så blir det ordning på bygget :)
Längtar till Lördag och hoppas på finväder ska bli kul vi är sex personer som ska åka ut skoj, skoj. Får se när Big b kommer ut idag han ska låna mitt andra ställ till sin så kallade vän hi hi, du vet vad jag tycker Big b.
Nej nu ska jag ägna mig åt tvätt och roa min prinzessa.
Ha en toppen dag!


This is life.

Då har man haft främmande av grannen en stund då, druckit kaffe och surrat en hel del trevligt trevligt att få besök .
Åkte iväg igår så nu har jag inhandlat medicin och äter ordentligt hoppas på att detta går över nu, svårast att hålla sig ifrån kaffet bara :)
Inhandlade ett par vantar till Jennifer, body med lillasyster tryck och byxor till Maya, till mig själv var jag in till frissan och inhandlade schampo och balsam så nice.
Har inte hänt något speciellt i övrigt ska hämta brudarna mina vid två får se vad vi hittar på efter det då, laga mat måste man ju alltid göra:)
Tänker på dig Big b, det kommer att ordna sig och tror absolut inte att du har nått att oroa dig för, bilden du skickade va jättefin, du vet vad jag menar :) hörs snart kram på dig.
Nu får det vara nog ska vila en stund då lilla sover nu får passa  på, ska ringa Susanne med har inte setts på tre hela dagar nu :(, hej hej.

Älskar mitt ♥


Magkatarr :(

Har man fått magkatarr som spökar igen då :( så irreterande får ta och äta en kur magmeducin då.
Får skylla mig själv då jag slarvar med maten dessutom vet jag att det brukar bryta ut höst och vår av någon konstig anledning, ska ta och vila mig lite innan vi drar iväg på apoteket senare.
Igår var vi på teater skit kul tyckte Jennifer det var clownen Duff, Duff gud så hon skrattade hjärtat teater kommer vi att göra om :) sedan drog vi vidare med vårat sällskap tant J och hennes flicka till grillen och käkade mellis och hade det super trevligt sedan åkte Jennifer med dom hem och lekte.
Tack för en toppen dag tant J
Nog om detta nu ska jag ta och vila hej hopp ha en toppen dag.


Laddar.

Sitter här med en  kopp kaffe och laddar för att göra oss klara, jag och Jennifer ska iväg på teater och seg är jag som bara den lilla Maya har fått för sig att vakna ca fem och vara super tjurig, för att sedan somna om till halv nio :( förmodligen övergående men trist då jag har svårt att somna om sedan.
När vi kommer hem så är det dags att ta itu med hemmet och tvätt då jag varit lite slö ett par dagar så får skylla mig själv :) kan vara skönt att få bort det på Söndag med.
Snart dags att höststäda gården med så man får sätta lite fart och  vantar till barnen måste inhandlas , dessutom är jag jättesugen på en skinnjacka till Jennifer så får se tiden utvisar.
Ha en bra dag gott folk så ska jag fortsätta lalla på med kaffet :)


Bortbjudna.

Då har vi varit på middag hemma hos Susanne och hennes familj skitkul, hör och häpna så drack jag facktiskt en och en halv cider tillsammans med Susanne händer så sällan att jag kan räkna det på över ett år på en hand, tack för en toppen dag och kväll.
Så fick jag nytt mc-ställ i racing modell och stövlar i svart och vitt skinn idag blev skit bra så ett jätte TACK till min prins, blev super nöjd :)
Älskar dig♥
Barnen somnade i bilen så nu ligger de i sina sängar och sussar sött så söta de kan vara, Julia va så trött att hon frågade om hon fick gå och lägga sig direkt.
Hjärtat åkte iväg och handlade lite då vi glömt toapapper :( kan ju vara bra att ha speciellt då man har tre barn, eller vad tror ni?
Nu ska jag hoppa i ett par mysbrallor och invänta att hjärtat kommer så ska vi mysa soffan och se Sopranos, ovanligt va? Sedan blir det sängen och sova sött ska ju iväg på teater med Jennifer imorgon så vi får se hur det går :)
God natt och sov gott


Hallå!

Nu så har Annica och jag umgåtts nästan hela dagen kul att uppdatera då vi inte hinner träffas så ofta :) tack för fika bruden.
Har vi hämtat prinsens överraskning, hämtat Julia och handlat så nu är det bara prinsen som ska komma hem och middagen ska göras, han är och tar upp bryggan så ska väl ta och hacka upp alla grönsaker så det är klart iallafall.
Imorgon så ska vi på middag hos Susanne och hennes familj ska bli skitkul längtar facktiskt, och ja idag har vi inte umgåtts men har saknat henne med :)
Har mina nya bralllor idag skitnöjd med dom, ångrar mig inte en sekund supersköna och snygga så det ska vara.
Nu måste jag nog ta itu med middan så hej hopp.
Ha en toppen helg allihopa.
Älskar min familj, mer än real life!


Fredag morgon.

Hi hi då var det Fredag igen så skönt veckorna går så fort men vad är det man säger? Har man roligt går tiden fort :)
hjärtat är ju ledig med.
Julia är iskolan och små tjejerna är påklädda och klara bara mammsen kvar då ska väl ta en dusch om det hinns med.
Idag så ska jag åka och hämta ♥ överrasking nice sedan har jag en dejt med en av mina nära vänner Annica hinner inte träffas så ofta men idag ska vi passa på :) Skulle behöva städa lite idag men får se vad jag hinner innan vi ska iväg , den vanliga plockning måste göras vilket som så här har inte jag tid att sitta och pladdra :)
Hej hej på er.


Birsta city rules.

Då har vi vart på birsta toppen trevligt, inhandlade de fina svart brallorna, två längre linnen från gina i svart och vitt och ett halsband så jag är nöjd :)
Har en liten grinig tjej som inte vill somna fast hon ska är nog övertrött :(
När jag for hem var det nära en krock hoppade ut två rådjur precis i kurvan fy vad rädd jag blev som tur var hann jag få stopp men blev alldeles skakig huva vad otäckt.
Nej nu så ska jag ta hand om trollet mitt.
God natt och sössa sött alla!

Love my sweat ♥


Eftermiddag!

Då var det eftermiddag och vi har inte gjort särskilt mycket en riktig slöar dag Big b va hit fikade lite och hade det allmänt trevligt.
Ska iväg med Susanne på birsta idag ska bli kul att komma iväg lite, barnen får va hemma med pappsen denna gång.
Är sugen på ett par svarta brallor så får se om man kan finna några sånna då, hoppas iallafall.
De små är nog ganska uttråkade men snart kommer Moa och Hampus så det löser sig för dom med så det kommer bli full rulle :)
Vi ska hämta Julia runt halv fem idag hos hennes kompis sedan blir det middag.
Äsch svamlar bara så nu ska jag inte skriva mer hej hej


?

Himmelens vad trött jag är gick och la mig strax efter åtta och kikade tv och vad händer sedan jo då kan man inte somna så nu är jag trött som en tok, fy vad jobbigt sedan upp igen halv sju. (irreterande) Ska inte lägga mig tidigt tydligen :(
Julia är i skolan och de små är hemma blir lyx idag då Julia följer med kompis hem så då behöver vi inte åka och hämta henne kl ett idag kan slappa tills halv fem, fast slappa gör man väl aldrig igentligen.
Barnen är påklädda, hade tänkt åka till norra idag solen lyser men då är det storm och svinkallt blääää hoppar nog det får göra nått hemma istället.
Nä ni nu ska jag bädda sängar och busa med de små.
Hej hej!


God natt!

Här blir det tidig kväll ska vila och mumsa lite glass, så himla trött fast vi inte gjort speciellt mycket idag.
Som vanligt har jag och Susanne umgåtts, snart sammanklistrade :) men vi gillar varandra eller hur bruden?
Vi drog iväg och kikade lite mc grejor har även fixat en överraskning till prinsen min ska hämta upp den på Fredag hoppas det blir bra :)
Resten av dagen vart det hemmamys efter barnen var hämtade, lagade middag blev kyckling,ris och sås, barnen älskar det.
Kom iallafall från mysbrallor idag men de kom tillbaka då jag var hemma igen, haha man är nog inte klok.
Jennifer har inga prickar idag så vi vet inte vad det va skumma grejor det kan bli ibland och hon har haft ett toppen humör idag och Mayas har varit strålande i två dagar nu så kul när de är så och busiga är de som bara den.
Till Big b det vi pratade om i telef idag kommer att lösa sig lovar, hörs snart kram på dig och kidzen.

God natt då på er alla och sussa sött.


Klar :)

Då så var man klar med hallen :) Kunde inte låta bli så jag och Susanne åkte till birsta och inhandlade spegeln och tavellisten så nu är det uppsatt och klart bara en ny lampa och tavla som saknas, min önskelista är lång nu inför hösten, men är iaf jättenöjd med hallen blev jättestort.
Hämtat tjejerna så ser jag att Jennifer har en hel del prickar :( undra vad det är skitkonstigt och hon är himla trött med men lät henne sova en stund nu så får vi se sedan om de är kvar, mer eller mindre.
Ska väl ta itu med maten och lite plock här ser ut som en röra överallt utom hallen :) blir lätt så då man grejar, är säkert fler som vet vad jag menar.
Bjuden på middag är vi på Lördag med hos Susanne och hennes familj och ev helgen efter det ska vi åka mc tillsammans yippi vad kul.
Nä ni alla nu måste maten göras blir våfflor, grädde och sylt.
Hej hopp!


Update!

Hej hopp var det Tisdag morgon då, blev så irreterad då jag titta ut genom fönstret idag, vad ser man? Jo de förbannade sopgubbarna har inte tömt soptunnorna så måste man ringa och tjafsa med dom, helt otroligt.
Vi är klara att åka till dagis och för att handla så passar på att uppdatera lite nu, gårdagen var Susanne här vi drog igång projekt hall skitskoj men tidskrävande :) alla lister är skurade, skoskåpet på plats och nu är det bara lite detaljer kvar och en spegel.
Men visst skulle vilja ha nya tapeter och golv med om man får önska:)))
Får ju inte glömma att hjärtat handlade mc igår så nu finns det två cyklar och den här är riktigt fin och ett mycket bra pris.
Fredagen hade vi middagsbesök av Stefan och Nova så himla mysigt å så söt den lilla är en riktig gounge de åkte runt nio tiden, Tack för en toppen kväll till er som var med :)
Lördag blev det mc hela dagen for in till stan käkade på Svensson och naturligtvis så kom regnet men det gjorde inget, åkte iaf stort TACK till ♥ Big b och Jannike för en toppendag måste snart göras om rent ut sagt skitkul :)
Tack för fika Anna.

Söndag så åkte vi och hämtade Julia hos pappa i Njurunda, hon åkte mc därifrån in till stan, tyckte det var jätteroligt så då kan hon följa med också var inga problem alls. Vidare till kalas för en go fyraåring till prinzessa, där blev vi kvar länge men kul var det och alla barn var nöjda och trötta efteråt.

Thats it mycket mer har inte hänt

Oj vilket inlägg nu ska vi dra vidare så hej hej!


Äntligen Fredag.

Då var det äntligen Fredag snart helg och my love är ledig ser fram i mot morgondagen och cykel hoppas bara att vädret håller sig.
Har grejat lite nu på morgonen, tvätten är hängd, sängarna bäddade och allt undanplockat :) skönt! Lillan somnade om och Jennifer ligger fortfarande och myser framför tvn i mamma och pappas säng, Julia är ju i skolan vi ska hämta henne ett för att sedan åka direkt till pappa med henne.
Det jag och Big b hade bokat idag ställde vi in och tar det om en och en halv vecka ungefär, hoppas du får barnvakt med hör av dig om du läser.
Nästa Söndag ska jag tant J, hennes dotter och Jennifer gå på barnteater så får inte glömma att hämta biljetterna idag ska bli skoj och det är Jennifers allra första gång :)))
Förmodligen får vi litet middagsbesök idag som det verkar ska bli jättekul får se vad man ska hitta på för mat då, nått gott iallafall och hemmagjord äppelpaj med äpplen direkt från trädet till efterrätt:)
Solen skiner här men inte särskilt varmt är så svårt att klä barnen nu, fler som tycker det eller?
Det får bli tunika och leggings för dom idag är ganska tunt men ändå täckande, nä ska väl ordna med det då, ta en svängom med dammsugaren och en dusch för innan jag vet ordet av det så är det dags för lunch :)
Ha en super trevlig Fredag allihopa så hörs vi snart.

♥Älskar min familj mer än livet själv♥


Lekparken.

Fick besök av tant J idag super trevligt då vi inte setts på hur länge som helst fick en hel påse äpplen med så vi ska baka paj :)
Hämtade Julia, åkte och handlade sedan for vi till lekparken, kom en annan jättetrevlig mamma med sin bebis och dotter på tre år så Jennifer och hon började leka direkt, jätteskoj hoppas vi ses fler gånger blev kvar där i en och en halvtimme åt mellis där ,så nu är vi hemma igen och ska börja med maten innan my love kommer hem.
Det är garanterat tre dagars feber Maya har haft full i prickar på rätt ställen, Julia hade gjort ramar idag på träslöjden så hon lär ska måla senare :)
Nog om detta dags för mat blir köttbullar, sås och potatis idag.
Hej hej på er.


God morgon :)))))

God morgon alla glada, börjar misstänka att Maya haft/har tre dagars feber har lite skumma prickar upp till på hals,bröst och rygg så hoppas att det är det och försvinner nu ingen av mina andra har haft 3 - dagars , har inte tempat nu på morgonen än bara dumt att springa med termometer hela tiden.
 Hon leker och är glad nu iallafall så då får hon göra det.
I helgen så har vi planerat Julia åker till pappa på Fredag efter skolan jag ska skjutsa ut henne hon har inte varit där på väldigt länge så blev det, Lördag fick vi barnvakt till de små så vi ska åka mc ,♥ har lånat hem en cykel som eventuellt ska köpas :) Allan ska vara med dom vad ska man göra utan han ett stort TACK, om Maya nu inte är sjuk då.
Söndag är det kalas för prinsessan Madicken det kommer Jennifer uppskatta och hon kommer här nu och har redan klätt ut sig till prinsessa :)
Igårkväll fick jag en present av my love ett par jättefina guldörhängen tack ♥ jag älskar dig de var jättefina :)

Nu så får det vara nog för nu så hörs hej hej.

♥Min familj är♥





Oj vilken värme!

Vilket väder 26 graders värme oj vad skönt, Maya har fortfarande feber men har ätit bra och är piggare med lägre feber hoppas på vändning nu.
Susanne och fasters puss tjej har varit här med mig och Maya idag trevligt värre.
Ett stort Grattis till Big b som klarade mc kortet idag, grattis, grattis på dig.
Jennifer har varit på dagis idag storm njöt då hon skulle gå, se bilden så fin hon är nya kläderna.
Nu ska jag ta och lägga de stora barnen och mysa lite godnatt alla.

Älskar dig ♥ mitt!

Absolut vackrast


Ensam tid.

Efter vi ätit middag idag som var spagetti och köttfärssås så fick Jennifer egen tid med mamma, vi drog iväg till birsta och bara myste lillsnuttan handlade en kittyväska i lila hon älskar ju lila :), sedan ett par rosa jeans tights och en fin lila/rosa tunika, kittysnoddar, målarbok och tuschpennor. Julia köpte vi ett par örhängen till så hon blev ju glad med, vart putt då hon inte skulle få följa med men hon har mycket mamma tid.
Jennifers kommentar på birsta blev oj vad skönt det är att vara själv här, jag älskar dig mamma så sött värmde hela mamma ♥ hon uppskattar att få egentid, träffade lilla Nova på birsta med sin mamma och pappa så liten och så vacker :) Nu sover de alla tre och Jennifer tog en dusch innan sängen för imorgon är det dagis för henne, Maya är nu piggare, fortfarande feber men svarar mycket bra på ipren så hoppas nu då.

Ha en fortsatt trevlig kväll där ute.


Doktorn.

Har vi varit till idag med lilla Maya då hon hade 40,8 i feber igårkväll och det har hållt i sig stackars liten :( men inga fel, normal sänka, öron, hals, hjärta och lungor så bara att avvakta.

Det är inte svininfluensa iallafall, vi kommer inte att vaccinera oss mot den heller.
Däremot rekomenderades vi ipren suppar istället för alvedon, då Maya svarar dåligt på det så vi prövar iprenen då och hoppas på att det funkar :)  Susanne har varit med oss idag, ätit lunch haft det allmänt trevligt osv.
Inställt med Big b idag trist :( men kommer fler gånger. Nu ska jag ta hand om mina små och stora så hej, hej.


Kväll.

Då var det kvällen då och Måndag är snart avklarad, lillan är sjuk  39,6 i feber en timme efter alvedon, stackars liten inte alls kul :( hon har redan lagt sig inge sugen på välling heller men saft går i så vi får ta det då.
De större är fortfarande vakna men snart dags för sängen för dom också, tänkte duscha,se Sopranos och lägga mig i tid vet aldrig vad natten bjuder på då man har en liten sjukling.
Till middag blev det broccoligratäng och potatismos, gott i li gott. Nu är allt undanstökat för kvällen och hjärtat är och handlar för naturligtvis glömmer jag att handla maskindiskmedel, dum som man är :)
Imorgon får vi nog besök av Big b syskonbarn och Jannice de ska äta och fika, hoppas lillan blir bättre bara ser verkligen fram i mot detta.
Just det om Maya är frisk på Fredag så ska jag och Big b hitta på en sak med våra små tjejer som jag tänkt göra i hundra år men nu tog han över och fixade ska bli kul, ni får veta då.
Vilket inlägg detta blev då nu är det nog för mig.
God natt och hörs imorgon, trevlig kväll till er alla.

♥The greatest you ever learn, is just to love and be loved in return.♥


Wiiiiiiiiiiiiiiiie!

Grattis, grattis stort grattis till mitt ♥ som klarade uppkörningen för mc idag, då var det klart skönt, gissa vad jag ska göra sedan eller nån annan dag?
Helgen har varit bra på Fredag eftermiddag blev det skoskåp dock inte uppsatt än, der kommer.
Lördag födelsekalas för syskonbarnet vi var där hela eftermiddagen så det blev snabbmat till middag, fy på oss men man får ibland :)
Sedan följde Julia med morbror och hans gullunge hem och sov över tyckte hon var toppen, Söndag kom hon hem och jag tog med mig Julia och Evelina till stallet blev ridning där och en massa ryktande, lilla Tolle blev bortskämd av två tjejer det gillar han.
Idag har vi bara varit hemma och myst, hämtat Julia och handlat lite så man får väl ta sig i kragen och göra nån nytta.
Hej hej så länge.


Städat!

Har jag och barnen gjort så nu är det rent och fint och alla mattor tvättade :) kan man sitta ner ikväll med gott samvete iallafall, endast lite plock i hall och vårat sovrum kvar men det går fort att göra inte nå mycket.
Lunchen är äten, undanplockad och diskad så skönt.
Solen kom och regnet slutade men blåser som storm så vi hittar på innegrejor idag.
Hjärtat kommer hem tidigare idag så ska jag åka och handla lite efter det, snart dags att hämta Julia med så ska väl byta en blöja och göra oss klara sedan.
Imorgon så är det kalastajm för syskonbarnet, trist att big b och kidsen förmodligen inte kommer då Evelina är sjuk :( hade sett fram i mot att alla skulle vara samlade men, men sånt som händer.
Nu så får det vara bra för nu, hej hej.

Älskar min familj mest av allt.


Regn & rusk.

Då var det Fredag  här blåser det och regnar som bara den, Stackars Julia som ska till stan med skolan.
Alla vi är påklädda och tvätten är vikt nu , ska hänga den nya maskinen, kommit på att tvätt blir man aldrig av med :( så är det med många rackar troll eller vad säger ni andra som har flera små?
Igår hade jag besök av Susanne, trevligt hon passade även de små så jag åkte en snabbis och handlade i samband med Julias hämtning, Tack för det.
Igår storstädade jag hela badrummet och det var välbehövligt men så rent och fint det blev nästan så man inte vill gå in där och röra till  och så kom den nya hyllan upp med :) skönt att ha det gjort bara att fortsätta då får kalla det Höststädning.
Nu så får det vara nog en stund ska gosa lite innan plikterna kallar man får göra så i mellan :) sedan när Maya sover tänkte jag ha egen mys med Jennifer kanske måla lite, hon fick inget mys igår då Maya sov så då gör vi nått extra kul idag .
Hej hej på er alla.


Remixen.


Världens bästa låt.

Gud vilken härlig sommar vi hade till denna och äntligen hittade jag igen den, nu ska jag poppa vidare.


Good morning sunshines.

Fy vad denna förkylning bråkar med mig nu börjar hostan komma :( vill inte ha detta mer nu man blir ju så slö, trist, man låter som en gammal skörde tröska eller nått.
Julia har åkt till skolan och båda de små är hemma idag, just nu står Maya och byter kanal för Jennifer och förstör den lilla busen vi har döpt om henne till The beast för hon är så omöjlig.
Har beslutat att riva ut sängkläderna och bädda rent så det är vad  jag ska göra och sedan tvätta allt med, lika bra att sätta fart nu då.
Hörs nått senare hej hopp allihopa.

Jag älskar dig mitt ♥


Tokigt.

Hade yrat till det med filmen i inlägget nedan men nu ska det funka, hjärtat är och tar upp båten och vi ska till stallet så hej hej.


Glömt att skriva.

Har ju glömt att skriva idag, men har ändå inte gjort särskilt mycket Maya och jag har slappat och myst hela dagen.
Snart så ska vi hämta barnen och innan in på ica en snabbis.
När vi kommer hem så tänkte jag att vi skulle fika och ta det lungt och jag ska hånga lite tvätt.
Bjuder på en lite film av Julias träning sedan igår också.
Nu så ska jag göra oss klara hej,hej.



Ett år och fyra månader.

Glömde ju att skriva förut, lillan har hunnit bli hela ett år och fyra månader.
Grattis på dagen lilla ♥ vårat, vi älskar dig.
Några ord lillan säger ofta ,

Pappa
mamma
Julia
Allan
Andreas
hej
hallå
gris
vovve
mer
där
oj
aj,aj

Vi bjuder på en bild av den lilla prinzessan.


Hallå!

Gårdagen så var vi på birsta en snabbis inhandlade en hylla till badrummet och lite annat, hemma igen blev det kaffe med Susanne prat, mys moch gardinbyte.
Julia och jag åkte iväg till stallet efter middagen igår, träffade andra ryttare och Julia bekantade sig med en annan flicka som är två år äldre skoj kommer ju kunna rida ut tillsammans.
Om inte regnet kommer så åker vi idag med, nu är det träning och mer träning som gäller det lutar åt att hon ska satsa på sin första tävling till våren så det är lite att göra men huvudsaken att hon tycker det är kul:)
Har hämtat barnen, handlat och badat dom så nu är det middagen kvar, Jennifer såg ut som en tvättmedelsreklam då jag hämtade sa fröken hon va så skitig men som man säger, skitga barn är lyckliga barn.
Varit tok varmt idag inte särskilt skönt med förkylning då, och nu ser det ut som regnet ska komma.
Maya sitter just nu och myser och käkar russin hon är ett riktigt matvrak hon :)
Ett stort grattis till big b som klarade mc teorin igår grattis igen.
Tack för besöket idag med Susanne super trevligt.
Nej nu ska jag börja dona med maten ska koka ihop pastasås med skinka och broccoli med spagetti så hej hej.