Update!

Hej hopp var det Tisdag morgon då, blev så irreterad då jag titta ut genom fönstret idag, vad ser man? Jo de förbannade sopgubbarna har inte tömt soptunnorna så måste man ringa och tjafsa med dom, helt otroligt.
Vi är klara att åka till dagis och för att handla så passar på att uppdatera lite nu, gårdagen var Susanne här vi drog igång projekt hall skitskoj men tidskrävande :) alla lister är skurade, skoskåpet på plats och nu är det bara lite detaljer kvar och en spegel.
Men visst skulle vilja ha nya tapeter och golv med om man får önska:)))
Får ju inte glömma att hjärtat handlade mc igår så nu finns det två cyklar och den här är riktigt fin och ett mycket bra pris.
Fredagen hade vi middagsbesök av Stefan och Nova så himla mysigt å så söt den lilla är en riktig gounge de åkte runt nio tiden, Tack för en toppen kväll till er som var med :)
Lördag blev det mc hela dagen for in till stan käkade på Svensson och naturligtvis så kom regnet men det gjorde inget, åkte iaf stort TACK till ♥ Big b och Jannike för en toppendag måste snart göras om rent ut sagt skitkul :)
Tack för fika Anna.

Söndag så åkte vi och hämtade Julia hos pappa i Njurunda, hon åkte mc därifrån in till stan, tyckte det var jätteroligt så då kan hon följa med också var inga problem alls. Vidare till kalas för en go fyraåring till prinzessa, där blev vi kvar länge men kul var det och alla barn var nöjda och trötta efteråt.

Thats it mycket mer har inte hänt

Oj vilket inlägg nu ska vi dra vidare så hej hej!


Uttryck dig
Postat av: magnus

se därja det tar tid i bland o uppdatera;)

he he nu ska big B äta frukost på skolan

måste köpa hjälm till evelina så hon får börja åka med hon också o du

nu får du ta o sätta igång så du blir klar i maj nästa år

så det blir nån hoj semester

grattis till nya hojjen

den är fin

även då det är en kawa;););)

o inte en BUELL he he

kram på er

2009-09-15 @ 08:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback