Till mamma

mms_img15737 (MMS)

Till mamma


Till prinsen

mms_img15736 (MMS)

Till prinsen


Burk

mms_img15735 (MMS)

Burk


Dagen.

Vår dag började i katastrof, barnen ska börja halv nio på dagis i två veckor nu och vad händer? Jo allt var klart skulle bara starta bilen så den blev varm i det svinkalla vädret. tror ni den startar? Svar nej så himla irreterande så fick springa runt som en yr höna och leta kablar mm och när det inte funkade så insåg jag att batteriet var slut och mitt humör också för den delen.
Till slut ordnade sig allt tack vare Annicas sambo stort TACK för hjälpen.
Vi kom BARA över en timme sent till dagis.
Jag och lilleman drog iväg på fika hos Annica efter lämning sedan var vi tillsammans och handlade lite det blev iaf tre klappar, två bodyn till lilleman, strumpbyxor och överknä tjocksockar till mamman, julgardiner till hallen, och tre jättefina burkar med text.
Dagen har varit bra trots missöden på morgonen och nu är my love på väg hem med ny bil från Stockholm så nu ryms hela familjen :))))
Spännande :)
Dags för middagslagning här nu då.
Glömde ju, vi har invigt den fina overallen som lill hjärtat fick skitbra nu då det är så kallt stort TACK igen Stefan och Jenny.

Ps bilder kommer.


Lilleman i sin nya gunga en tidig julklapp...

mms_img15734 (MMS)

Lilleman i sin nya gunga en tidig julklapp. Han sover så sött.


Tiger <3

mms_img15733 (MMS)

Tiger <3


Vinter

mms_img15732 (MMS)

Vinter


Första advent och kalasdag.

Då var det redan första advent och kalas dag med svin kall kyla utomhus, brrrr.
Kalas har gått super bra snabbt men intensivt, tack till alla er som kom och för de fina presenterna till stumpan och lilleman.
Gårdagen spenderade vi hemma med förberedelsser för kalaset, bad och Lördags mys medans pappan var ute med jobbet på middag och hockey.
Tack syster för de fina jamisarna till lilleman och tack till Stefan och Jenny för den fina overallen, helt perfekt nu då det blir super kallt som det verkar :)
Idag är det våran förlovningsdag med som vi båda tydligen glömt bort för första gången sedan vi förlovade oss, tokigt det kan bli men vi firar någon dag senare.
Imorgon får vi besök av A med barn ska bli trevligt plus att pappan i huset blir ledig redan från imorgon och hela December :)
Nu så ska vi äta här i huset blev sen middag idag men det får man ibland, eller?
Ha en toppen kväll!


Vackraste prinsessan 5 år

mms_img15731 (MMS)

Vackraste prinsessan 5 år


Paket berg.

mms_img15730 (MMS)

Paket berg.


Bamse grattis.

Bamse grattis till vår vackra prinsessa som idag fyller hela handen 5 år, tänk att det redan gått fem år. Den här tiden för fem år sedan så gick mitt vatten och den vackraste ungen kom någon timme senare.
Idag kommer vi i familjen att fira henne med tårta och mer paket på eftermiddagen sedan på Söndag blir det stor kalas.
Kan säga att jag fick gå upp med lillprinsen vid tre inatt så när en glad,pigg femåring kom och ville öppna sina presenter sved det ganska bra i ögonen, men vad gör man inte för sina barn :)
Nu blir det mys med barnen och sanering av vårat kök som är fylld med kartonger och present papper för tillfället.


Stort grattis till a på födelsedagen vi är...

mms_img15729 (MMS)

Stort grattis till a på födelsedagen vi är snart på väg hem efter födelse firandet för att hämta tjejerna och lillebror är klar för avfärd .


Förstå leendet på bild :-)

mms_img67610 (MMS)

Förstå leendet på bild :-)


Stress på hög nivå kan man lugnt säga, jen...

Stress på hög nivå kan man lugnt säga, jennifer fyller år på fredag och inget är klart. Har ia fixat så jag kan blogga från mobilen det betyder mer bilder :-D


5 - Års kontroll med vaccin och 6 Veckors kontroll.

Det har vi varit nu på morgonen jag, pappan, jennifer, Maya och lilleman de var så duktiga barn och skötte sig exemplariskt till och med busfröet Maya :)
Jennifer var super duktig med sprutan och att prata med doktorn innan men en liten tår kom allt tills hon fick välja leksak :) det blev en rosa ödla och doktorn var så snäll och gav  Maya  en med.
  Hon väger nu 20,1 kg och är 107 cm lång, helt efter sin kurva perfekt.
Lilleman har också dragit iväg och tydligen är mammas mat bra :) 5830 gram och 59 cm lång så nu har han gått över sin egen kurva litegranna men det gjorde ingenting.
Väl hemma igen så sover lillprinsen och tjejerna leker för fullt med snoriga näsar men pigga är dom iallafall så nu är det snart dags för lunch.
Gårdagen hann vi med pynt i köket så vi får fortsätta idag och hoppas på att det hinns med mera nu för imorgon och Fredag är bokat till annat.





Kall morgon!

Då var det dagis dag, vi ska åka om en liten stund små tjejerna har varit uppe sedan länge och är nu redo för dagis med spring i benen :)
Jag och lilleman ska sedan åka hem för mys och städning av huset och påbörja lite jul om han tillåter vill säga :) han gillar ju att mysa.
Julia åker till en kompis efter skolan så pappan i huset hämtar henne efter jobbet.
Igår kom en trevlig eventuell överraskning, my love kanske ska vara pappaledig med oss hela December så vi får hoppas att planen går igenom, håll tummarna.
Nu så är det dags att värma upp bilen så hörs senare då hej hej så länge.


Myspys.

Ny vecka nya tag, Söndagen såg ut som att vi firade pappan i familjen med nya handskar som Julia och jag åkte iväg och inhandlade på förmiddagen sedan fick vi besök att Stefan med familj så vi fikade mycket trevligt.
Dagen idag har bestått av innemys bara latat oss, plus fin besök av Susanne och Moa som uppskattades Jennifer blev jätteglad :) Tack för det.
 Nu på eftermiddagen så har lilleman provat sin babysitter men han blev så tröttis att han nu sover i vagnen.
Resterande vecka ser ut så här.
Tisdag skola och dagis och jag måste ta itu med hemmet.
Onsdag bvc med lilleman för 6 veckors kontroll och Jennifers 5 års kontroll plus Julias hälsosamtal.
Torsdag gratulera Annica skola och dagis.
Fredag shopping till pappan som fyller år på Söndag.

Japp fullbokad vecka i princip :)

Måste även meddela att jag sörjer :( lilla Abbe den sötaste valpen i världen har nu blivit såld och flyttat ifrån Big B vi kommer sakna dig, du är något alldeles speciellt och kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan miss u.

Nog för nu måste göra någon nytta idag med hej svejs så länge :))))


Lördag.

Då var det Lördag och snart dag för lunch, idag serveras det pytt här hemma. Jennifer har dragit iväg till en ompis så henne ska vi inte hämta förrän klockan sex, snacka om att hon var glad för att få åka iväg som en riktigt stor tjej alldeles ensam :)
De andra sitter just nu och mys läser i soffan och lille prinsen sussar sött i vagnen och pappan har åkt en snabbis till birsta får se när vi tar oss iväg det är ju farsdag imorgon.
Just det idag är våra änglar i tidningen MISSA INTE DET :))))





Till vår tuffing!
r tuffingSött klädpaket med Tigger stl. 62Sött klädpaket med Tigger stl. 62Sött klädpaket med Tigger stl. 62Sött klädpaket med Tigger stl. 62


Sjukhus nallen ,Köp denna!

Läste i en annan blogg att en ung mamma skapat detta smycke för alla barn som har sjuka föräldrar på sjukhus ska få ett pysselkit då de besöker sjukhuset, så köper man denna nalle kommer pengarna att gå till dessa barn en helt fantastisk ide jag kommer att betälla den.
kvinnan har själv egna barn och hon är nu änka, hennes man gick bort i cancer.
länkar till hennes blogg
 http://annalindvallolsson.se


Mor och dotter shopping + lillebror.

Lite julklappar har inhandlats nu i Onsdags samt en hel del kläder till Julia och vita vinterstövlar från dinsko till henne, vantar till prinsen och mössa från cubus och hm, fleecekläder,mössor och diadem till små tjejerna, en del saker hem :)
Vi började Onsdagen med att lämna små tjejerna på dagis för att vidare möta upp Susanne i birsta där vi åt frukost tillsammans, mys pys och vidare för shopping, tack för en bra dag.
Gårdagen spenderade vi tillsammans med Annica och Ante de var här hela dagen, mys pys med en heldag Tack för det, vi bakade muffins och hade det allmänt trevligt :)
Lilleman är nu hela en månad tiden går så fort han ler redan och börjat göra ifrån sig små ljud sååå fort tiden går, snart är han en stor kille.
I vår brevlåda har det ramlat ner en hel del intressanta saker på sista tiden som kommer i nästa inlägg :)
Susanne och jag har även bestämt att vi snart ska ha en jul pyssel och bakdag framöver med barnen, det ser vi fram i mot och vi har inhandlat lite pyssel grejor med.
Vår vecka i korta drag har iallafall sett ut så här:

Måndag besök av Big b med barn hemmalek
Tisdag bvc för vägning, sällskap av Susanne och vi hade hemmamys här.
Onsdag shopping.
Torsdag besök av Annica och Ante, hemmemys.
Fredag idag så blir det hemmamys och vi ska gå ut och leka, ev blir det något mer bus.
Nu får vi se vad helgen har att bjuda på men det är alltid lika skönt med helg, eller?
Till veckan har vi bara Måndagen bokad än och då blir det fotografering :)
Nu kallar lilleman så hej hopp.









FABLER Skallra röd Längd: 16 cm

NYSNÖ Mugg med fat mörkblå, vit Fatdiameter: 12 cm Kopphöjd: 14 cm Rymd: 40 cl

LEKA Mobil flerfärgad


Första leendet.

Igår kom första leendet från våran prins såååå söt och idag var vi på bvc och lilleman går upp som han ska 5170 G och 56,5 cm lång stor killen :)
Dagen har spenderats med min kära vän Susanne hemma hos oss med fikamys så nice.
Nu är barnen hemma igen och Julia är hämtad, snacka om att hon är trött på ögonen, det blir en tidig kväll för henne.
Väntar i evighet på att Jennifers overall och skor ska komma med posten men går trögt :(
Morgondagen blir det birsta med Susanne de små ska på dagis och Julia ska nog med, vi ska inhandla lite julpyssel som vi framöver ska göra med barnen ska bli kul.
Måste även hitta handskar till lilleman med, någon som vet var det finns bra såna utan tumme?
Nu ska jag fundera ut någon mat så have a fab day.


Besök, bus & lek.


Då var det eftermiddag och vi har haft besök av Big b med barn så kul för tjejerna att få leka av sig med jämnåriga kusiner så tack för titten :)
I övrigt har vi haft en mysig hemmadag och jag har fått bort en del tvätt och Susanne kom förbi en sväng, lycka till med bandet gumman.
Morgondagen kommer att bestå av dagis och bvc och hämtning av Julia runt tretiden tack syster för att ni tar med henne  och gåstolen.
Får se om jag och lilleman kan hitta på något annat under dagen vi får se hur det blir men just nu ska jag umgås med mina ritande barn ta reda på lite torr tvätt och fundera på middag och invänta pappan i huset hej hej.



Prinsens åkpåse av märket elodie details matchande med skötväskan :)
Elodie Details kamo åkpåse

I brevlådan idag.



Väggtext Väggord - En Prins sover här 31x11cm


Stort Grattis.

Stort grattis till Anna och Anders som gifte sig i nu i Lördags, uppdaterar med mer info om allt och inget senare bjuder på bilder nu :)

Man och hustru.


Vår älskade lilla prins.



Leo lillprinsen som döptes i Lördags.


Vår prins och broders prinsessa tre veckor i mellan dem sååå söta.